Temat postu: Re: Obama ujawni prawdę o życiu innej cywilizacji?
Wysłany: 2010-02-21, 15:22
Spooky Fox napisał(a):
Naprawdę wierzyliście, że Obama coś takiego zrobi? Plotka i tyle. Wyobrażacie sobie głowę mocarstwa, który oficjalnie mówi o małych, szarych ludzikach? WTF? o_O
To zależy. Moim zdaniem jeśli nie wybierano już ''wyrobionego'' prezydenta USA, który był zaznajomiony z każdym ich nielegalnym działaniem, torturą, badaniami wojska i UFO itd. itd. to ten nowy, którego się nie spodziewali jakim być może był Obama marząc o lepszym świecie, na co ma wpływ będąc władcą mocarstwa dopiero z czasem go zaznajamiają z różnymi konsekwencjami ich działań i ujawnianiu tajnych informacji. Może widząc te setki tysięcy papierów o UFO, zwłaszcza o rozbitym tak się przestraszył że taka wiedza spoczywa prawdopodobnie tylko u CIA/FBI chciał to ujawnić i wyprowadzić świat z ciemnoty. Ci nie zdążyli go urobić zanim wydano to oświadczenie, więc pozostało to przyspieszyć i go powstrzymać.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Wysłany: 2010-02-22, 00:21
Kryptozoolog napisał(a):
Moim zdaniem jeśli nie wybierano już ''wyrobionego'' prezydenta USA, który był zaznajomiony z każdym ich nielegalnym działaniem, torturą, badaniami wojska i UFO itd. itd. to ten nowy, którego się nie spodziewali jakim być może był Obama marząc o lepszym świecie, na co ma wpływ będąc władcą mocarstwa dopiero z czasem go zaznajamiają z różnymi konsekwencjami ich działań i ujawnianiu tajnych informacji. Może widząc te setki tysięcy papierów o UFO, zwłaszcza o rozbitym tak się przestraszył że taka wiedza spoczywa prawdopodobnie tylko u CIA/FBI chciał to ujawnić i wyprowadzić świat z ciemnoty. Ci nie zdążyli go urobić zanim wydano to oświadczenie, więc pozostało to przyspieszyć i go powstrzymać.
Yyyy...nie, nie, nie...każdy, kto chociaż troszkę wie, co się dzieje w Amerykistanie wie, że każdy prezydent to tylko kolejna marionetka. I nie jest to kolejna teoria spiskowa.
Spójrzmy na to z perspektywy czasu: kiedy w Amerykistanie dzieje się źle, Bush - człowiek z podejrzanie blisko ulokowanymi oczyma - jest wrogiem publicznym numero uno, kryzys goni kryzys, a dolar zbliża się do stanu złotówki, prezydentem zostaje kto? Murzyn. Posłuchaj jego przemówienia wyborcze. Co to nie było! Czego on to nie obiecywał! Gruszki na wierzbie...mało tego. Nie dośc że murzyn, to jeszcze marionetka Wall Street. Mało tego! Co się dzieje, gdy tylko wspomniał (WSPOMNIAŁ, KURNA JEGO MATULA) o wycofywaniu wojsk Amerykistanu z Iraku i Afganistanu? Dostał Nobla? No kur...! Paranoja!
Jak można wierzyc, że bydło pokroju ostatnich prezydentów Amerykistanu kiedykolwiek zrobi to, co mówi przed wyborami? Jak można wierzyc, że z tych zakłamanych, fałszywych pysków kiedykolwiek wyjdą słowa prawdy? Nie, nie, nie, nie...zejdźmy na ziemię i pogódźmy się z tym faktem, że 99% tego, co nam mówi Amerykistan, to czyste kłamstwo. Możecie nazwac mnie paranoikiem, ale jeśli tak, to w chwili obecnej takowymi jest ponad połowa społeczeństwa amerykistańskiego..
Wysłany: 2010-02-22, 01:39
Ale przecież niekompetencja i sprzedajne obietnice, to wcale nie jest tylko amerykańska specjalność. Wszędzie tak jest. Dostał ktoś 100 milionów złotych od Wałęsy ? Albo mieszkanie od Kwaśniewskiego ? Przecież obiecali. Politykom wierzyć nie należy.
Wysłany: 2010-02-22, 01:49
Cóż, prawdę rzekłszy, z Obamy taki polityk, jak ze mnie profesor nadzwyczajny doktor habilitowany specjalista od kozich bąków.
Prezydenckie szczury amerykistanu nie tylko łamią obietnice. Wycofanie wojsk z bliskiego wschodu = więcej wysłanych tam wojsk. Zerwanie białego domu z bankierami z Wall Street = cała przyboczna gwardia Obamy złożona z Wall Street.
Widzisz, jaką trajektorią oni idą? To tak, jakby Wałęsa za swoje obietnice wziął od każdego 100 milionów, a Kwaśniewski zabrał wszystkim mieszkania.
Ja wiem, że to jest skrajne, ale tak się właśnie dzieje.
Wysłany: 2010-03-07, 21:10
Ja powiem tak: Obama nic nie ujawni bo albo nie ma czego ujawniać albo własnie ma Moim zdaniem pewnie rząd Amerykistanu dużo wie ale Obama raczej nie zbyt wiele ma do gadania w sprawach typu "ujawnić to czy nie?"
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Wysłany: 2010-03-08, 12:48
Od czasu jak Reagan zaczął się tym interesować cały czas się mówi, że ktoś coś ujawi. I jak na razie nic co ogłoby potwierdzić jak również nic co mogłoby zaprzeczy teorii UFO. Popieram Ifara. Obama nic nie powie, bo to nie on o tym decyduje.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2010-03-29, 05:18
Rządy USA nie chce tego ujawniać, ale musi to zrobić, zanim wypapla to Obama.
Mnie osobiście głupio by było, gdybym prowadził wojnę dla pieniędzy. Podtrzymywał sztucznie gospodarkę, mój rząd był jedną wielką Mafią, a mnie kazali grać pozoranta. W dodatku latające UFO, które na to wszystko patrzy, a ja mam wam o tym powiedzieć.
Dobra, co by to nie było, dobra jest ten dzień, wychodzi Obama na mównice, jest tam logo CNN i mówi że ufo do nas przylatuje w każdy piątek po kartofle. Co dalej? Polacy wyjeżdżają na inne planety do pracy?!
Jeśli doszło by do ujawnienie, to reakcja ludzi jest niewyobrażalna swoją drogą jestem sam ciekaw Ładne zamieszanie... religie i te sprawy...
Wysłany: 2010-03-30, 06:53
Ufo i USA są już tak powikłane, skłamane że chyba nikt się już nie wyzna co prawda a co fałsz. Obojętnie co Obama by powiedział czy pokazał nie wiadomo czy to prawda czy następny manewr tej instytucji
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości