a mnie się dziś sniły rzeczy straszne - nie wyrobiłam się z pracą licencjacką w dniu prezentacji miałam tylko zlepek jakis idiotycznych tekstów nawet nie przeczytanych przeze mnie, próbowałam na szybko choć to przejrzeć, ale szanse nikłe - obudziłam się ze stresu Ponadto snilo mi się ze umarł przyjaciel mego chłopaka, którego średnio lubie a w knajpie jakiś koleś groził mi wielkim nożem. Ktoś może się zna na interpretacji? o ile wogóle można to zinterpretowac z sensem chodzi o drugą częśc, bo sprawa z licencjatem jest jasna i klarowna
mi się śniło że po 8 latach spotkałem kumpla a on nażekał że musi komus dyche oddać ... masakra , rano wtałem i zaczołem się nieżle smiać
Temat postu: Re: Co Wam się ostatnio śniło?
Wysłany: 2010-03-11, 16:50
przed wczoraj miałem tak wyjątkowo realistyczny w którym śniły mi się lwy na sawannie a ja byłem jednym z nich, gdy byłem na polowaniu i rzuciłem się na ofiarę (antylopa) sen się skończył i się obudziłem PS. większości moich snów są drapieżniki
Grozić komuś, w tym przypadku Ty byłaś ''ofiarą'' może oznaczać, że odczuwasz jakiś strach związany z przyszłością, mogą się również pojawić jakieś spory i kłótnie w Twoim związku-nóż-nieporozumienie w pewnej sprawie, która dla Ciebie może okazać się nieprzyjemna...
Co do śmierci przyjaciela Twojego chłopaka, to niestety za mało szczegółów by to zinterpretować, ale ogólnie możliwe iż byłaś obiektem plotek w które ten chłopak był zamieszany, lecz te plotki dobiegły końca, lub wydarzy się coś niepokojącego, co może dotknąć również środowisko w jakim przebywasz.
dzieki Dagmaro dodam, że mojemu chlopaki dziś też sniła się śmierc tego samego faceta. nie ukrywam, że nie lubie tego człowieka bo jest fałszywy i swego czasu starał się skłócić nas ze sobą, ale dostał ultimatum i obiecał, że już nie będzie. wiec te plotki mają sens.
Hm, to z tego wynika, że sen jest powiązany z przeszłością waszą-waszego zwiazku, sen o jego śmierci może świadczyć o pokonaniu w pewnym sensie osoby, która była sprawcą problemów. Ale możliwę, że ta osoba jeszcze coś knuje za waszymi plecami.
Calkowicie zgadzam siÄ™ z dagmara Ostatnio mam dosc smieszne sny o ile mozna to tak okreslic,choc na pozor tylko dzieci by rozsmieszyly to budzac siÄ™ plakalem smiejac siÄ™:D Od czasu gdy wrocilem do francji,murzyn mi siÄ™ sni,i jego piekna grammatyka,zacytuje kilka jego tekstow: -Ja murzyn i zawsze zydowe rozpoznac (przerwalem jego klotnie z zydowka) -Ja murzyn,ty polak,ale krew miec ten sam smak -Bialas nie murzyn,murzyn nie bialas,,chcialbys czarnolke z mojej rodziny kiblowac?
Inne nie zacytuje,sa bardziej perwersyjne,ale okolicznosci w jakich slowa te wymawial po prostu do histerii smiechu mogly doprowadzic:)
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Hmm ostatnio mialem dziwny sen. Otoz chyba z kims siÄ™ bilem tylko nie wiem z kim... Nie pamietam tej osoby ale pamietam ze trzymalem garde i bylem juz mocno zdyszany ...
Zaciśnij swoją pięść po to urodziłeś się! Zaciśnij swoją pięść Oi!Oi! Skinhead !
A ja z dzisiejszego snu pamietam tylko niektore rzeczy,nie byl zbyt zadowalajacy sen,najlepiej pamietam basen i ze deszcz zaczal padac a bylem z dziewczyna ktorej twarz nie przypominam sobie znac,zaczelismy siÄ™ przez deszcz klocic,dostalem od niej z liscia,i zaczalem udawac ze siÄ™ zastanawiam.Ona zaczela cos gadac i wtedy sen siÄ™ przerwal bo w rl niewiadomo skad jakies swiatlo zaczelo mnie razic
Znacza ze umrzesz 1 marca 2012 roku. Mi siÄ™ snili kumple z polski z ktorymi imprezuje (wodka wino piwo) i ze szopen przyniosl prezent,wymiary byly mniej wiecej 20x20x10 (tak mi siÄ™ wydaje).Gdy otworzylem ujrzalem paczke prezerwatyw (dziwnie bo opakowanie bylo okragle) i kupe roznych innych swinstw.Bylo fajnie poki moja stara nie przyszla (wiem ze na te urodziny nic od niej nie dostane) i kazala wszystkim kumplom wy*******ic,tak to powiedziala.A ze siÄ™ z nimi zakradlem to na dworze imprezka siÄ™ kontynuowala,pozniej nie pamietam juz bo w snie siÄ™ upilem )
Kurcze, tak się da? A w dzisiejszym śnie miałam na sobie jakieś indiańskie ciuszki, pióro we włosach i karego konika. Galopowałam sobie z jakimś ślicznym Indianinem za plecami i paliłam fajkę pokoju Ognisko, tańce itp. Skończyło się na tym, że utopiłam się w jakimś ślicznym jeziorku z wodospadem No cóż, czego innego się spodziewałam?
"Sąd sądem, ale sprawiedliwość ma być po naszej stronie."- Sami swoi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość