Nie jesteś magiem, a to o czym piszesz to ludzka fantazja, rozumiesz?
I znowu to samo, co było z Sothisem. Chcesz się dowartościować, że my debile wierzymy w czary mary, a ty jesteś człowiek światły i patrzysz na nas z góry. Otóż... masz rację! Więc daj nam spokojnie pławić się w naszych iluzjach, bawić się w Motocheerleaderki z Księżyca, ok?
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Czy ktos z was poznał '' prawdziwego wampira '' ? ( mam na mysli wampira obdarzonego nad ludzkimi zmysłami , wampira który niemoze przebywac na sloncu , zywi się ludzką krwią ) Jak mozna spotkac wampira ?
Czy ktos z was poznał '' prawdziwego wampira '' ? ( mam na mysli wampira obdarzonego nad ludzkimi zmysłami , wampira który niemoze przebywac na sloncu , zywi się ludzką krwią ) Jak mozna spotkac wampira ?
Jezeli czegos się na ogladalam to niektorych filmów ktore wymieniono - dziekuje jestem na tyle mądra osobą by nieczerpac wiedzy z takiego zródła .. Nieoceniaj z góry .
-- 2010-07-20, 19:07 --
Zgadzam się , zmierzch totalnie zepsuł obraz wampirów . Ogladajac cos takiego mam wrazenie iż sa to narwane nastolatki a nie wampiry które toczą nocne zycie .
Wampiry stają się coraz bardziej komercjalizowane na istoty niczym nie różniących się od zwykłych człeków. Coraz mnie mroku, nie zdziwię się jeśli za jakiś czas będą przedstawiane w słit różu i platynce na głowie xP Mam nadzieję, że tego nie dożyję.
Hehe Spooky no wez , kazdy ma prawo do marzen. Hmm , sa ludzie ktorzy się bawia w wampira, pija krew itd ale to chyba nie o to Ci chodzilo. Obawiam się , ze nikt jeszcze 'prawdziwego wampira '(ale co to jest ) nie widzial, no chyba ze te nietoperze: http://animals.nationalgeographic.com/a ... e-bat.html Urocze prawda ?
No i na co patrzysz
Ostatnio edytowany przez Chantelle, 2010-07-21, 15:07, edytowano w sumie 1 raz
Najgorsze jest to, jak człowiek sobie coś uroi, bodajże w Anglii jest stowarzyszenie rzekomych wampirów (oczywiście mowa tu o ludziach wierzących iż są wampirami) mają ponoć swe klany, swoje zęby poprzerabiali na kły, unikają słońca, podejmują pracę gdzie tylko w grę wchodzi nocna zmiana i oczywiście spożywają krew, ale zazwyczaj jest to krew swych wampirzych partnerów, niby chodzi o zwiększenie ekscesów seksualnych oraz zaufania. Niektórzy z nich twierdzą, że po wypiciu ludzkiej krwi, widzą inaczej i czują diametralny wzrost energii, czują się silniejsi itd., bądź co bądź, jak ja zobaczyłam o tych ludziach program na NG i jak koleś przecina brzuch swojej partnerce, lub plecy, by napić się jej krwi to aż słabo mi się zrobiło. Ja naprawdę jestem bardzo tolerancyjną osobą, ale jednak są pewne granice...
Nie mnie to nie razi , chcialabym sprobowac , ale z zaufana osoba, ktora na pewno nie jest zarazona, ale niestety osoba ta nawet nie chce o tym myslec. Ja tam nie popuszcze niczemu , co ma zwiekszac doznania Zreszta zawsze pociagaly mnie takie wampirze klimaty.
No i na co patrzysz
Ostatnio edytowany przez Chantelle, 2010-07-22, 20:52, edytowano w sumie 1 raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości