Temat postu: "Kalendarz Majów oraz sekret Waszyngtonu i Watykanu"
Wysłany: 2010-03-11, 03:44
Czym jest - a czym nie jest Kalendarz Majów? Komu wierzyć jeśli chodzi o przepowiednie? Co mają wspólnego Waszyngton i Watykan? Jak to w końcu jest z tym “końcem świata”? Co się stanie po 2012? Tego wszystkiego dowiesz się na specjalnej prezentacji zorganizowanej przez organizację “Projekt NPN”. Wykład odbędzie się 17 marca o godzinie 17:00 w kawiarni "Smok" w Puławach.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Temat postu: Re: "Kalendarz Majów oraz sekret Waszyngtonu i Watykanu"
Wysłany: 2010-03-26, 01:10
Musiałbyś się skontaktować z Marcinem Mizerą, czy takie materiały posiada. Mnie również nie było, więc mogłem tylko patronować medialnie i wykonać plakat...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Wysłany: 2010-03-26, 11:13
Hm, a ty nie mógłbyś? Raz, że nie znam jego maila, itp. a dwa, że mnie nie zna, a tobie szybciej by takie materiały przekazał. Masz po prostu z nim lepszy kontakt, z tego co czytałem.
We will remember. We will fight. To reveal those who want to be revealed....
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
Kuj, człowieku, kuj - a pieniędzy będziesz miał w ch... erm... bardzo dużo.
Wysłany: 2010-03-26, 14:55
A co ci szkodzi zajrzeć do działu "kontakt" na npn.org.pl?
Strona 1 z 1
[ 5 posty(ów) ]
Wyślij odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości