Temat postu: Jeśli jesteś użytkownikiem nieznane.pl, to przeczytaj...
Wysłany: 2010-03-08, 02:25
Co prawda oznajmiłem to już w shoutboksie, tam jednak jest wielce prawdopodobne, że wiadomość zostanie zaraz przysypama setką nowych i zaginie w odmętach shouta, postanowiłem więc założyć temat.
Ponieważ w ostatnim czasie administrator nieznane.pl opluwa publicznie tak mnie jak i pozostałych użytkowników Paranormalium ("pieski ivelliosa" to tylko przykład jeden z wielu), wszystkim tym, którzy mają konta na obu serwisach (w Paranormalium i na nieznane.pl), daję wybór - z udzielania się na którymś z for użytkownik musi zrezygnować i zostać tylko na Paranormalium albo na nieznane.pl
Od tego momentu, jeśli zauważę, że jakiś użytkownik udziela się na obu forach jednocześnie, takiemu delikwentowi zablokuję pisanie na Paranormalium. Rygor ów wynika z tego, iż nie można pozwolić na to, aby ktokolwiek od nas wzbogacał swoją wiedzą forum, na którym bezustannie jesteśmy obrażani i którego administrator się na nas najwidoczniej uwziął i nas opluwa.
Administrator Ivellios dnia 8 marca 2010
PS Swoją drogą, za dosyć śmieszne należy uznać fakt, iż administrator nieznane.pl, mimo iż jedzie po nas (a w szczególności po mnie) jak po kundlach, z drugiej strony chwali sobie... artykuły skopiowane z Paranormalium przez innego redaktora nieznane.pl i ani mu w głowie owych tekstów pousuwać! Hipokryzja aż wali po oczach, naprawdę. Gdy zaś ktoś mu wytknie chamstwo pod czyimkolwiek adresem, admin nieznane.pl skrzętnie usuwa wszelkie tego przejawy i udaje małe biedne niewiniątko, tak przez kogoś złego oskarżone.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Temat postu: Re: Jeśli jesteś użytkownikiem nieznane.pl, to przeczytaj...
Wysłany: 2010-04-19, 03:03
Siebie nie oszuka a sumienie zabija powoli. Niech zapozna się z regulaminem AdSense. Albo go skopiuje na swoją stronę i podpisze "źródła: Internet".
Wysłany: 2010-04-19, 17:03
Ivelliosie jeśli jakieś prace zostaly skopiowane z Para i są twojego autorstwa to załóż sprawę w sądzie o plagiat, albo wyraźnie po prostu to powiedz i zagroź. Szanuj swoje prawa jak on nie szanuje. Ponadto- nie dasz rady sprawdzic kto się tam loguje i czy to te same osoby, a sobie nie mozesz zazyczyc by ktos się ograniczal. Nie ograniczaj wolnosci, a to ze ktos ciebie tam opluwa i wiare, jeju.....nie unos się jak dziecko tylko po prostu machnij lapa. Pluje bo zazdrosny, albo glupi. A jak ktos tam chce byc to niech bedzie. Nie umiesz olac? Zacznij wiec uczyc się olewać, mniej nerwów.
Wysłany: 2010-04-21, 13:59
To wlasnie nie oznacza,ze mamy byc albo tu,albo tam.Mozemy byc neutralni,bo malo nas obchodzi co jest miedzy Ivem a nimi,a nie byc banowani z powodu tego czy tamtego,i pisac i tu i tam.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Wysłany: 2010-04-21, 14:40
Ruskof napisał(a):
No wlasnie Iv Badz madrzejszy i olewaj ich.
Jeszcze dużo upokorzeń Cię w życiu czeka, ciekawe jak długo będziesz mądry i tracił resztki swojej godności. Nie wszystkie sprawy rozwiążesz siłą argumentów, nie do wszystkich one dotrą, a mądrość i olewanie nie idą ze sobą w parze.
Wysłany: 2010-04-21, 17:22
No jasne, najłatwiej obrazić całą społeczność, bo to takie bezosobowe w sumie. Także jeśli ktoś czuje się urażony to wybaczcie, ale ja nie jestem z paranormalium a z Poznania. '' mało mnie kto obrazi tym. Macie chyba wielkie poczucie wartości, że nie śmiejecie się z nich.
Wysłany: 2010-04-21, 18:04
Wiem ze do kazdego nie dotra,bo niektorzy nawet nie beda uwaznie czytali to co pisalbym,ale mniejsza.Nie zamierzam tam siÄ™ jakos udzielac jak tutaj.Spooky,czytalem cale ich forum,i gdzie indziej,doczytalem siÄ™ tego co napisales,z reszta Iv to wczesniej powiedzial juz.A swoja droga idac,poki nie napisza do MNIE cos obrazliwego,To wtedy i ja im pokaze co moge powiedziec.A coz bede siÄ™ przejmowal dzieciami internetowymi,ktorzy wyzywaja mnie od antyhitlerowskiego (a taki akurat jestem wiec dobrze autor to okreslil),jak maja tak naj*bane w glowie to ich problem,dalej bede pisal to co bede uwazal za prawdziwe,lub cokolwiek co warto bylo by napisac.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości