Wiem o wróżbach tego typu. Jednak teraz ważniejsze są dla mnie dodatkowe zdolności o których nie miałam wczesniej pojęcia. Myślę tu o kontakicie z duchami lub energiami. Tak wogóle sadzę że spotkałam uczciwa wróżke - jasnowidzkę. Jest to portal ezoteryczny. Ta osoba poleciła mi kurs metody Silvy oraz konkretnych wykładowców tego kursu. Chyba miałam szczęście wybierając te panią. Co do bioenergoterapii to w nia wierzę choc mi jeszcze nie pomogła. Ta energia jest uniwersalna. Zastanawia mnie to dlaczego bioterapeuci wybieraja sobie konkretne choroby na ktore leczą? Czy to jest tak jak z lekarzami zwykłej akademickiej medycyny?
Aha. Czyli cały czas piszesz, że wierzysz, chcesz dowiedzieć się czegoś o bioenergoterapii ... nawet w poprzednim poście to potwierdziłaś. Dziwne niezdecydowanie.
Widzenie aury. Moje przezycie podczas zabiegu bioenergoterapii. Zdecydowałam się skorzystac z usługi przez telefon. Bioterapeuta zdrobił mi biodiagnozę. Potem kazał zamknać mi oczy i nastapił przesył energii. Czułam zimno , rozluzniłam się i ... zobaczyłam piękną aurę i jednoczesnie silna bioterapeuty. Była szeroka miała kolor pomaranczowy , trochę czerwony potem żółty. Nigdy mi się to nie zdarzyło. Mam pytaniie czy taka sytuacja często się zdarza? p.s nie chcę zakladac nowego tematu w aura , zeby nie zasmiecac więc dopisuję to w tym miejscu. Dzięki za konkretne , powazne odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników