Temat postu: LD Świadomy sen czy jest bezpieczny? proszę o odpowiedź
Wysłany: 2010-01-07, 18:47
Witam przeczytałem na wielu forach o LD i zafascynowało mnie to chciałem przeprowadzic wczoraj eksperyment no i po kilku minutach pojawiły się hipanonogi czy jakoś tak. Dzisjaj w chodzę na neta czytam że ld może doprowadzic do śpiączki uszkodzeń mózgu itp. Czy to jest fake? (Ludzie to potrafią zepsuc każdą zabawę ehh). Z góry dzięki za pomoc.
Temat postu: Re: LD Świadomy sen czy jest bezpieczny? proszę o odpowiedź
Wysłany: 2010-01-07, 18:54
Heh, nic ci siÄ™ nie stanie.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Wysłany: 2010-01-07, 19:42
Cytuj:
Heh, nic ci siÄ™ nie stanie.
Bzdura. Zawsze istnieje ryzyko.
Śpiączka oczywiście może wystąpić - przewróci się na Ciebie szafa, jej kantem dostaniesz w głowę i zapadniesz w śpiączkę lub doznasz rozległych uszkodzeń mózgu. W twoje mieszkanie może wlecieć samolot, a to zapewne nawet pozbawi Cię życia!
Ze świadomym śnieniem nie ma żartów, wszystko może się zdarzyć.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2010-01-07, 19:46
VOOZIE, wypadek nie związany ze świadomym snem i mogący występować jak te co podałeś poza nim, to zagrożenie takie samo jak wyjście na ulicę. W samym śnie nie dostrzeżono niczego co może zagrażać.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Wysłany: 2010-01-07, 19:52
Cytuj:
W samym śnie nie dostrzeżono niczego co może zagrażać.
O tym właśnie mówię... Chociaż moim zdaniem można świadomie, poznawszy uprzednio pewne techniki, doprowadzić do pewnych uszkodzeń w swoim ciele.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2010-01-07, 21:35
Voozie z tym może wleciec mieszkanie to chyba sobie zażartowałeś dobra to wole miec normalne sny dziękuje za odpowiedzi aha słyszałem też że jak będzie się miało LD dużo razy to można nawet stracic pamięc więc lepiej uważajcie na to co robicie (Przepraszam za słownictwo bo mam sterowniki 8.3 i wiecie no nie mogę pisac normalnie tylko ci nie mogę pisac )
Wysłany: 2010-01-09, 00:40
Jedynym zagrożeniem jest nasza psychika!!!
Gdy wciągniesz się w wyimaginowany świat LD`ków, może zdażyć się, że albo pomiesza ci się w głowie i zaczniesz przeceniać swoje siły (Prawie jak po alkoholu) lub uciekniesz od świata realnego i w każdej wolnej chwili będziesz uciekał się do LD. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Marionetki! Wydaje im się, że robią co chcą, a robią to co im karze sprężyna, która zresztą jest tak samo ślepa jak one!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość