Księgarnia Paranormalium

Zaloguj ·  Forum ·  Rejestracja ·  Szukaj · FAQ

Chcesz wiedzieć, co aktualnie w serwisie piszczy? Zajrzyj na naszego redakcyjnego bloga

Paranormalium Mobilne

Obecny czas: 2010-07-30, 21:34
Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Napisz nowy temat Odpowiedz [ 7 posty(ów) ] 
AutorWiadomość
drejko14

Uczony
Uczony
Awatar użytkownika

Temat postu: Totemy
 Post Wysłany: 2009-11-08, 17:15 

według wierzeń indian i nie tylko (jescze kilku takich było) każdy ma przypisany własny totem , jak on wygląda , zachowuje i czy bedziemy wstanie sobie go podporządkować to już sprawa osobista według większości for i stron na jakich byłem aby przyzwać swój totem(nie chodzi o kawałek drewna totemem może być zwierze żywioł itp.) należy wejść w głęboki trans i go przyzwać , nienalezy się zrażać za 1 czy 2 azem w wiekszości przypadków ukazuje się po tygodniu wzywania go podczas transu później powiinen reagowac zawsze , gdy juz się go przyzwie można go wykorzystywać do obrony , pomocy w sparwach codziennych może on równeirz wpływać na nasze otoczenie (przemówić komuś do podswiadomości ) i tu moje pytanie czy komuś się udało bo ja próbuje dopiero 2 dzień i coś tam słyszłem ale do nieprzyswałem jeszce ?? z kumplami mamy malutkie stowarzyszenie ezoretyczne interesujemy się oobe , ld , manipulacją energi , czakrami , szamanizmem (od niedawna) i właśnie teraz od 2 dni kazdy z nas próbuje tego dokonać nie spodziewamy się cudów wiec się niezrażamy ale chciałbym się zapytać czy komuś się udało ??

ProfilE-mail
Pein

Doświadczony
Doświadczony

Temat postu: Re: Totemy
 Post Wysłany: 2009-11-11, 23:28 

I ja mam pytanko czy są jakieś konsekwencje???

ProfilE-mail
drejko14

Uczony
Uczony
Awatar użytkownika

Post Wysłany: 2009-11-12, 19:29 

nie nie ma żadnych konsekwencji mi się mój udao przyzwać (strasznie głeboki trans) i jedyne co , to pomoże ci z stworkami typu sakkub , wampirami energetycznymi , larwy astralne . kiedy raz go przyzwiesz bedziesz mógł robić to zawsze i wszędzie np . wszkole czy w pracy możes zónierz nasłąć go na kogoś z swojego otoczenia a on skuteczeni uprzykrzy mu życie ( wypróbowałem to :twisted: )

ProfilE-mail
Pein

Doświadczony
Doświadczony

Post Wysłany: 2009-11-12, 20:00 

Ciekawe to :) opisz dokładnie jak go przyzwać :P

ProfilE-mail
drejko14

Uczony
Uczony
Awatar użytkownika

Post Wysłany: 2009-11-12, 20:27 

ja znam 2 sposoby
1. wchodzisz w trans (głeboki , najgłebszy jak się da) i wyrażasz chęć przyzwania go skupiasz się na tej myśli aż on się pojawi (poczujesz i zaobaczysz ) (mnie udało się za 5 razem)
2. myślisz pół dnia o przyzwaniu go , w drugiej połowie dnia zapominasz o tej myśli i idziesz sobie na spacer(na miasto , po lesie , po polach, po sklapach) idziesz sobie i kiedy jakiś przedmiot przykuje twoją uwage to bierzesz go zabierasz do domu i wieczorem w delikatnym transie pytasz go co oznacza , pózniej kładziesz się spać i powinien ci się przyśnić tój totem .

ja zastosowałem metode nr . 1

ProfilE-mail
Pein

Doświadczony
Doświadczony

Post Wysłany: 2009-11-12, 20:49 

ooo fajne spróbuje :D ale jak dobrze byc w transie :P

-- 2009-11-13, 01:17 --

A twierdzisz że udało ci się go przyzwać :P może opisz coś więcej :

ProfilE-mail
drejko14

Uczony
Uczony
Awatar użytkownika

Post Wysłany: 2009-11-15, 19:58 

przecierz pisałem
1.wchodzisz w najgłebszy trans jaki kiedykolwiek miałeś
2.wyrażasz chęć wołaśz go żeby się pokazał
3.gadasz z nim jak uda c się go pryzwać kilka razy pod żąd to go przyzywasz keidy tylko chesz
4. cieszysz się z jego pomocy

ProfilE-mail
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz [ 7 posty(ów) ] 

Wyślij odpowiedź

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników