Ludzie zwykle mowia "zdaje ci siÄ™" ale gdy siÄ™ faktycznie tam znajduja... A co do wiary w sukces,to male rzeczy moga podwyzszac moral,i to bardzo,np po nocnej ulewie w dzungli,pod drzewem gdzie spilismy,bez ognia,rankiem widzimy maly kwiatek na ktorejs z galezi,nawet to moze zmotywowac to teog aby rak nie opuscic.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Błagam, nie przypominaj mi tej durnej Panamy Ale to prawda, że po ciemnej i deszczowej nocy jeden kwiat w dżungli może rozkwitnąć i to może być dla nas ''znakiem'' żeby się nie poddawać i iść dalej.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Nie przypominam ci panamy, przynajmniej nie mialem tego na celu Tylko jesli ktos siÄ™ zalamie psychicznie, to ciekawe jak niektorzy z nich w ogole siÄ™ wydostali z tego, bo slyszalem o takich. Z reszta najlepiej samemu to przezyc, zeby wiedziec co to siÄ™ zalamac gdy nie mozna, tylko wierzyc w siebie, i jak, kiedy, z czym trzeba postapic.
Kurcze pamiętam jedną rzecz kiedy zasmakowałem krwi .Kiedyś jak byłem mały to w przedszkolu była tak szorstka jakby ściana xD czy coś w tym stylu i przejechałem łokciem niechcący po niej xD i krew mi się lała strasznie więc wtedy spróbowałem tej krwi i to był pierwszy i ostatni raz Ale jakbym miał polizać kogoś krew czy coś w tym stylu to nie zrobiłbym tego nawet za 1 mln zł
Tutaj się różnimy... Milion za jedno liźnięcie i tylko parę sekund słonego smaku, który na pewno każdy z nas kiedyś czuł kiedy np. przegryzł język lub wargę czy ssał palec to naprawdę wielka cena za nic takiego.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Ja mysle,ze gdyby tym ludziom ktorzy nigdy by krwi nie skosztowali podac szklanke mowiac ze to sok,najlepiej jesli osoba spragniona jest. Gdyby nie wiedziala,to by bez wiekszego zastanowienia wypila.Natomiast,gdyby wiedziala ze krew,odruchowo by nie pila.Wiem to bo robilem tez taki eksperyment mojej bylej,tyle ze z jakas mieszanina ktora pozniej wygladala jak zwykla krew.Wmawialem jej ze to sok ktory jest bardzo dobry,a gdy miala wypic,powiedzialem ze to krew.Tak mnie podrapala,ze nigdy juz zadnej dziewczynie tego nie zrobie.Do tego mozna porownac jedzenie.Pewnie niektorzy zaraz siÄ™ puszczaja na talerze,gdy ktos powie np "go*no","kupa","pies siÄ™ ze*ral" itp...Gdybysmy to powiedzieli po innym jezyku np. Po angielsku,a osoba nie wie jak siÄ™ to mowi po angielsku,to siÄ™ pewnie spyta co mowilismy,ale nie zwymiotuje.Wszystko gra na psychologice oraz na poziomie wrazliwosci.Ja naszczescie mam bardzo niski taki poziom,i nawet przy "gowiekach" itp...Normalnie jem
Ruskof, twoje historie sa fascynujące. generalnie pomijam fakt ze rozbraja mnie jak 'dorosly' 13latek opowiada o swoich 'bylych'. znasz czlowieka który nigdy w zyciu nie czul smaku krwi? ponadto nawet gdybys byl spragniony to bys szklanki krwi nie wypil bez oporów. bo krew ma specyficzny smak. post bez sensu, nastepny i bedzie warn, myslenie nie boli.
Jak zauważyłam niektórzy z was są nietolerancyjni...Jak ktoś jest sangwikiem to od razu że to jakaś hot 13-ka musi być czy coś w ten deseń.To tak żeby ktoś powiedział że jeżeli słuchasz metalu to jesteś satanistą...PARANOJA! Znajoma o której pisałam wcześniej jest sangwikiem i nie jest nastolatką...
Tolerować można homoseksualizm, innowierców i cudzoziemców. A wampiryzm to nie sposób na życie, w rodzaju goth, punk, czy reggae, tylko pospolita durnota.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości