| |

· · · · Chcesz wiedzieć, co aktualnie w serwisie piszczy? Zajrzyj na naszego redakcyjnego bloga
| Autor | Wiadomość |
|---|
Dołączył: 2008-01-29, 22:20 Posty: 704Wiek: 18 Miejscowość: Chorzow, Polska Ostrzeżenia: 1
| Temat postu: Re: Troche na temat "czarnej magii" i demonów Wysłany: 2009-08-29, 16:07
Owszem, masz rację, po prostu według mnie dzielenie Demonów na byty/energie i kłótnie na temat "rzeczywistego" stanu rzeczy są totalnie nonsensowne.
Claude os, aperi oculos.
  |
| | Dołączył: 2009-11-09, 18:44 Posty: 54
| Temat postu: Re: Troche na temat "czarnej magii" i demonów Wysłany: 2009-11-12, 21:59
Frutek, można wierzyć i w demony w szatana i w Boga i Anioły, jeśli będę zły, ale będę uczęszczał do kościoła, to nie powiesz mi, że jestem satanistą... Jeśli będę dobry, ale będę odprawiał Czarne msze to nie powiesz mi że jestem chrześcijaninem! Tak że tu się temat zamyka... Oddawać cześc a wierzyć do 2 inne rzeczy
  |
| | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników |
| | Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
|
Zrób audyt i zdobądź świadectwo energetyczne budynku dla nieruchomości.