Siedzę z nim na innym forum, czasem z nim gadam - chodziło mi o to, że gdyby tutaj teraz napisał jak przebiega jego rozwój duchowy, to byście się bardzo zdziwili jak ludzie mogą się zmienić.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
No fakt nie często zaglądałem na fora ezoteryczne. Głównie czytałem artykuły.
Hmm... Co tu pisać. Zgłębiłem znacznie więcej wiedzy. Medytuje by lepiej poznać swoje "Ja". Pracuje nad sobą dzięki czemu znacznie ograniczyłem poziom swojej agresji i inne nawyki lub niewygodne mechanizmy obronne. Nauczyłem się zmieniać poglądy tak aby były dla mnie wygodniejsze w danej sytuacji(Wymaga wiedzy). Poszerzyłem świadomość, otwarłem się na świat. Nie boję się że ktoś mnie za coś wyśmieje, w końcu zawsze mogę użyć siły;)
Znajomość systemów magicznych pozwala mi dopasować konkretne praktyki do moich potrzeb.
A tak z ważniejszych osiągnięć w skrócie: -LD(Były tylko 2 ale to i tak coś) -Opanowanie Servitorów(40% - Dawno nie robiłem psiballi i dość długo zajmuje mi zrobienie takiego przez co czasami się zniechęcam) Sigile(60% - Czasami nie działają bo za bardzo im to utrudniam) Rytuały (50%) -Medytacja (Z przeciętnego czasu 10 minut jaki osiągałem na początku potrafię medytować do 40 minut) Poprawna pisownia i składnia oraz nabyta wiedza po przez czytanie książek. No i oczywiście transgresja
Najtrudniejszą sztuką jest opisywać siebie. A więc pytajcie jak chcecie coś więcej.
Marionetki! Wydaje im się, że robią co chcą, a robią to co im karze sprężyna, która zresztą jest tak samo ślepa jak one!
ok Jeżeli chodzi o Magie jestem raczej nie wierzący.Ale przecież Kościół w który wierze zabrania zajmowania się tego typu rzeczami.Może coś w tym jest też sobie spróbuje ale wydaje mi się że takiemu niedowiarkowi jak ja nie wyjdzie.
ok Jeżeli chodzi o Magie jestem raczej nie wierzący.Ale przecież Kościół w który wierze zabrania zajmowania się tego typu rzeczami.Może coś w tym jest też sobie spróbuje ale wydaje mi się że takiemu niedowiarkowi jak ja nie wyjdzie.
W religii, którą wyznajesz stosowanie magii jest grzechem. Bodajże "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną". Dodając do tego świadomy grzech, który jest ciężki, masz kłopoty
Cytuj:
A tak z ważniejszych osiągnięć w skrócie: -LD(Były tylko 2 ale to i tak coś) -Opanowanie Servitorów(40% - Dawno nie robiłem psiballi i dość długo zajmuje mi zrobienie takiego przez co czasami się zniechęcam) Sigile(60% - Czasami nie działają bo za bardzo im to utrudniam) Rytuały (50%) -Medytacja (Z przeciętnego czasu 10 minut jaki osiągałem na początku potrafię medytować do 40 minut) Poprawna pisownia i składnia oraz nabyta wiedza po przez czytanie książek. No i oczywiście transgresja
Tyle samo procent będę mieć ja, Spock, Spooky, Dana, Arek- tylko że bez bawienia się w magię
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Tyle samo procent będę mieć ja, Spock, Spooky, Dana, Arek- tylko że bez bawienia się w magię
Nie chodziło tu o magie a raczej o mój rozwój. A w temacie magiia bo tu w sumie ciągnie sięrozmowa którą zacząłem od mojego pierwszego zetknięcia się z ezoteryką.
Cytuj:
W religii, którą wyznajesz stosowanie magii jest grzechem. Bodajże "Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną". Dodając do tego świadomy grzech, który jest ciężki, masz kłopoty
Cześć wszystkim już pisałem w innym poście o tym ale napisze jeszcze w tym bo nie każdy kto czyta tamten post może mi pomuc więc piszę tu i prosze by ktoś doświadczony w tego typu magiach do mnie napisał na gg : 11584216 bo sam chciałbym być kiedyś bardziej doświadczony w tego typu magiach. Proszę bardzo o pomoc z góry wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości