Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu: co zrobicie po wejściu?
Wysłany: 2005-04-21, 08:18
po wejściu w astral... ja się zastanawiałam i tak:
1. Lece do kupla który mieszka straszliwie daleko i dawno go nie wiedziałam i jestem ciekawa co u niego. 2. Czytam karteczke co ją mi Sol napisze. 3.wywołuje myślokształt Mojego Demona (nikt mnie od tego pomysłu nie odwiedzie!) 4. no i punkt 4 którego nie zdradze.....
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
za pierwszym razem to ja tak daleko nie radze dochodzic... moim celem jest wedrowka po innych wymiarach... wiec po prostu stoponiowo bede siÄ™ przyzwyczajal, a pozniej bede szukal drogi do wyzszych wymiarow... powiedzmy ze moim celem jest udowodnienie lub zanegowanie istnienia istoty w stylu boga, z tym ze nie egregory boga, po prostu boga, podobo znajduje siÄ™ w ostatnim wymiarze, podobno nie da siÄ™ tam dotrzec... zobaczymy
Rejestracja: 2005-04-13, 23:03 Posty: 183 Miejscowość: z czeluści
Temat postu:
Wysłany: 2005-04-21, 10:58
Fenikt napisał(a):
podobno nie da siÄ™ tam dotrzec... zobaczymy
wielu rzeczy podobno nie da się zrobić.... podobno
a może jak już nam wyjdzie, to się tam spotkamy ?
Mael - w okultyzmie, aniol rzadzacy troistoscia wody (> Madiel); takze poniedzialkowy aniol, zamieszkujacy pierwsze niebo i przywolywany z pólnocy. Mael jest tez jedna z inteligencji planety Saturn.
na pewno jest sposob.... w mojej gowie rodzi siÄ™ taka teoria... trzeba w astralu stac siÄ™ egregora... nie wiem w jaki sposob, w kazdym razie chyba wtedy bedzie siÄ™ mialo dostep do dwoch ostatnich wymiarow...
a co do spotkania. to mozna siÄ™ postkac w wymiarze graniczny pomiedzy astralem a fizycznym.. tam praktycznie tylko mzna siÄ™ spotkac... trzeba siÄ™ gdzies umowic moze na ryneczku w kraowie?:D
Rejestracja: 2005-04-13, 23:03 Posty: 183 Miejscowość: z czeluści
Temat postu:
Wysłany: 2005-04-21, 16:33
dobra, dobra, ja myślę, że najpierw musicie nauczyć się wogóle oobe, a proste to nie nie jest, a dopiero potem planować i umawiać się....
Mael - w okultyzmie, aniol rzadzacy troistoscia wody (> Madiel); takze poniedzialkowy aniol, zamieszkujacy pierwsze niebo i przywolywany z pólnocy. Mael jest tez jedna z inteligencji planety Saturn.
Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu:
Wysłany: 2005-04-22, 08:41
ja mam 5 celów wystarczy? Kraków? hę...? żebym jeszcze wiedziała jak to, to wygląda.... ale w necie się sprawdzi i będzie już jako takie pojęcie, aha i umawiamy się na ładniutką pogode! żadnej tam pluchy czy zawieruchy ale Calli ma racje, praktycznie nic nie umiemy i już zlot robimy po zatym szczerze wątpie czy za pierwszym razem się spotkamy, w astralu nie tak łatwo się odnaleźć, to przecież dużo większy świat....
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
przede wszystkim to nie jest w ogole powiedziane ze projekcja bedzie w czasie rzeczywistym... mozemy sobie wykreowac wlasny krakow i nas samych... i tak naprawde zaden z nas nie bedzie siÄ™ widzial
Rejestracja: 2005-05-01, 11:16 Posty: 30 Miejscowość: z kontowni
Temat postu:
Wysłany: 2005-05-01, 13:43
to możę mnie odwiedzicie;)?wierze w obe, ale nie wierzę, że wy to potraficie, jacys wielcy mistycy, mędrcy i ci którzy wiele medytują owszem...ale wy czy ja?mam wątpliwości. Przecież mogliście sobie gdzieś wyczytać na temat podróży astralnych, a takich informacji jest bardzo wiele;)
Ale my nie powiedzielismy e juz tego dokonalismy... pracujemy nad tym... i co nieco wychodzi... ale znam kilka osob ktorym to siÄ™ udalo... to nie jest az takie trudne... i nie trzeba byc medrcem cyz pustelnikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość