Wg. mnie ma wiele szerszych zastosowan, a ogolnie wymiar astralny jest stworzony przez ludzi, to ze mozemy tam spotkac aniola jest przypadkowe i bardzo rzadko cos takiego siÄ™ zdarza, w wyzszych wymiarach owszem No ale wymiar astralny jest po prostu idealny do magii po prostu szalec mozna tak ze huhuhu, jak siÄ™ tylko wlozy troche pracy to mozna siÄ™ stac zupeline nietykalnym na ziemi
Zaszaleć możemy wszędzie - leczy tylko po co ? jeśli naprawde chcemy szybciej połączyć się z Bogiem to spotykając anioła i słuchając jego rad napewno szybciej do tego dojdziemy
Można jeszcze zaznaczyć że Anioł to nic innego jak wytwór naszej podświadomości ... a dokłądnie tego co najlepsze - pamiętajmy że wszyscy pochodzimy od Boga i w każdym z nas jest cząsta boskości - możemy ja odnaleść własnie w astralu
To juz zalezy od pogladu nigdy do takich rzeczy nie masz 100% pewnosci. Mozna np wyznawac filozofie "Bog umarl" mozna byc deistÄ…, nie wszystkich celem jest zlaczenie siÄ™ z Bogiem. Bezpsrednio z astralu mozemy dowolnie, przy odpowiednich umiejetnosciach, modyfikowac rzeczywistosc. Ale to jzu zalezy od czlowieka.
Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-12, 12:57
SoYa napisał(a):
Projekcja Astralna ma tylko jeden cel i jest to główny cel życia ziemskiego ! - jest to spotkanie Gabriela - naszego archanioła , anioła , czy opiekuna ( nie ważne jak go nazwiemy )
eeee.... Gabriela? chyba raczej Addara...
Fenikt napisał(a):
Wg. mnie ma wiele szerszych zastosowan, a ogolnie wymiar astralny jest stworzony przez ludzi, to ze mozemy tam spotkac aniola jest przypadkowe i bardzo rzadko cos takiego siÄ™ zdarza, w wyzszych wymiarach owszem No ale wymiar astralny jest po prostu idealny do magii po prostu szalec mozna tak ze huhuhu, jak siÄ™ tylko wlozy troche pracy to mozna siÄ™ stac zupeline nietykalnym na ziemi
o i to zastosowanie astralu podoba mi siÄ™ najbardziej!
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
Fenikt ambitny jestes ale gdy juz nauczysz siÄ™ wchodzic w astral i wyzsze poziomy egzystencji (co raczej nie jest takie proste) to stwierdzisz ze mozna to lepiej wykorzystac niz szukanie dowodu na istnienie badz nieistenie Boga. Pozatym do wymiaru "ostatniego" (naprawde to niewiadomo ile ich jest) siÄ™ niedostaniesz poniewaz zanizasz swoje wibracjie samym pozadaniem poznania prawdy o Bogu. Jak juz Ci siÄ™ uda to zajmij siÄ™ odprowadzaniem dusz albo leczeniem a jak juz siÄ™ dobrze wkrecisz to moze uda ci regresja i poznanie wlasnej karmy
Pozatym do wymiaru "ostatniego" (naprawde to niewiadomo ile ich jest) siÄ™ niedostaniesz poniewaz zanizasz swoje wibracjie samym pozadaniem poznania prawdy o Bogu.
Madrze napisane... kiedy za duzo siÄ™ pragnie, to w koncu te pragnienia moga nas zgubic
[ Dodano: 2005-08-08, 19:35 ] ...Poza tym ja, Fenikt, mysle, ze gdybys naprawde potrafil siÄ™ tam dostac, to odszedlbys od zamiaru udowodnienia (czy wrecz przeciwnie) istnienia Boga
a ja... jak juz osiagne oobe... to siÄ™ bardzo uciesze prawdopodobne tak bardzo, ze pewnie zaraz wroce znowu do ciala, albo zupenie zapomne co chcialam zrobic po wejsciu
jedynym ograniczeniem jest nasz umysł.. niemożliwe?? podobno nie było mozliwe znalezienie ogrodu septeryd.. zapraszam do astala i popytajcie się moich avatarów skąd sa..
nom... to ja sobie pójde do najbardziej potrzebujących miłości i posiedze przy nich dając im troche swojego serca... być może komuś też coś powiem co może odczyta we śnie... jakieś miłe słowa, które go optymistycznie podbudują.
w ogóle nie mam pojęcia o tym czy OOBE się dzieje w czasie teraźniejszym czy to tylko nam się wydaje że się tak dzieje? Trochę głupie pytanie ale co nieznane jeszcze są tajemnice tego świata... I czy można byłoby zrobić takie coś w sensie jakiejś gry komputerowej że się naparzasz z jakimiś najróżniejszymi stworami a jak Cie zabiją to ,,GAME OVER,, budzisz się... HM? dało by się?
ja tam mam wlasna metode, tyle ze wymaga glebokiej pracy nad soba. otoz to w OOBE dzieki mojej metodzie wyrywa mnie podczas snu tak nagle, ze zostaje napawany takim strachem, ze proboje jak najszybciej wrocic. i to jest jej wada - jest STRASZNA! potrzebuje pomocy kogos doswiadczonego. Najlepiej niech napisze wiadomosc. z gory THX
ja tam mam wlasna metode, tyle ze wymaga glebokiej pracy nad soba. otoz to w OOBE dzieki mojej metodzie wyrywa mnie podczas snu tak nagle, ze zostaje napawany takim strachem, ze proboje jak najszybciej wrocic. i to jest jej wada - jest STRASZNA! potrzebuje pomocy kogos doswiadczonego. Najlepiej niech napisze wiadomosc. z gory THX
Ale, że co? Podczas snu nagle znajdujesz się w astralu?
,,Bo nigdy nie wiemy co nas czeka" | \|/ Jak będzie czas to coś zmienię podpis^^
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość