Temat postu: WBTB+MILD+WILD=Autosugestia = Åšwiadomy sen 100 %:)
Wysłany: 2010-03-08, 17:15
Witam chciałbym przedstawić wam mieszankę technik nawet dla początkującego może zadziałać od razu:).Ok przedstawie wam to prostych w krokach: 1.Idź spać 2.Gdy się obudzisz nie otwieraj oczu i bez ruchu leż.Udawaj Martwego.Leż tak z 15 min lub 30 min 3.Ok następny krok to wmawiaj sobie że będziesz wiedział sobie że to sen . "Gdy zasnę będę wiedział że to sen.Powtórz tak z 40 razy powoli. 4.Zrelaksuj się totalnie na max odliczaj od 100 do 0. 5.Gdy będziesz wiedział że jesteś świadomy zrób TEST RZECZYWISTOŚCI. 6.Najlepiej zatkaj sobie nos i jak będziesz mógł oddychać to zacznij rozpierduchę we śnie!:D. Chciałem wczoraj spróbować ale jak chciałem sobie powtarzać te kroki to zasnąłem ale co dziwne miałem wyraźny troszkę sen:D. To jest najprostsza technika na LD polecam dla początkującego może mieć 1 LD:). Aha przed robieniem tych technik najlepiej sobie pomyślić co będziemy robić w LD bo się tak podniecicie że wywali was ze snu .Powodzenia.. Dajcie znać czy wam się udało
Temat postu: Re: WBTB+MILD+WILD=Autosugestia = Åšwiadomy sen 100 %:)
Wysłany: 2010-03-08, 17:30
Może działać. Ja przy okazji wrzucę ciekawą technikę, którą polecił mi znajomy:
1. Śpimy cztery godziny. 2. Wstajemy, idziemy przemyć twarz zimną wodą. 3. Wracamy do pokoju i mówimy na głos: "Teraz to k***a muszę mieć świadomy sen, bo nie będę k***a na darmo wstawał w środku p********ej nocy!" 4. Idziemy spać.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2010-03-08, 20:20
Hahahah r*******Å› mnie tÄ… technikÄ… chyba sobie jaja robisz
-- 2010-03-08, 20:21 --
A ja cię rozśmiesze jeszcze bardziej to nie moja technika tylko innej osoby z forum. Normalnie po wejściu w LD odbijał się o meble heheheheh wyobrażasz to sobie? . Głową się odbijał hahahaahahahaha.
Wysłany: 2010-03-09, 17:22
Ten gostek co się obijał o meble to nie lunatykowanie tylko po prostu we śnie latał i się odbijał o meble we śnie:D nic się stary nie bój LD to nic groźnego jak to pierwszy raz zrobisz ,to później nie będziesz się bał.Do tego gościa nie musisz wstawać rano wystarczy ci jeden sen np po 2 h się zbudzisz i wykorzystujesz tą technikę . Chcę te LD bo chcę seks z dziewczynami hehe
Wysłany: 2010-03-09, 17:48
Radzę lepiej udać się w krótką podróż na spotkanie z betonem, wyruszając z dziesiątego piętra. Niezapomniane emocje gwarantowane, to lepsze niż LD!
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2010-03-09, 23:06
Wychodzi i nie trzeba wstawać w środku nocy. Wystarczy przed snem powtarzać ,,chcę mieć ld" czy coś takiego. Dlatego nie warto się męczyć ze wstawaniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość