Bóg nie stworzył pożądania. Niczego nie stworzył, bo go kurde nie ma ;]. A co do seksu, pieprzenie się w astralu jakoś mnie nie podnieca. Wolę starcie fizyczne ;)
nie martw się asto Właśnie po to jest to forum. Ta dyskusja.
Sothis - swój swego zawsze pozna, co?
W choroby astralne nie bardzo wierze. Jakiekolwiek, już tym bardziej po... um... Tym, Co "Tygryski" Lubią Najbardziej xD
Pozdrawiam
'Czas to ż y c i e. Życie jest skończonym kawałkiem c z a s u, który został Ci podarowany jak czysta kartka do pokolorowania, zabazgrania albo zmięcia i wyrzucenia do kosza na śmieci. Czas to życie. A życie jest dla ludzkiej jednostki wartością tak cenną i unikalną, że głupotą byłoby przeliczanie go na jakiekolwiek inne dobra materialne...'
Jestem człowiekiem, który, zgubiwszy drogę, postanowił wydeptać sobie własną.
Nie mam problemów na tle seksualnym. Wręcz przeciwnie.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Temat postu: Re: Seks astralny
Wysłany: 2008-10-30, 23:37
co do sukkubow i inkubow...kiedys (jakies 6-8 lat temu) czesto budzilem siÄ™ w nocy i gdy probowalem wstac z lozka to czulem jakby cos mnei przetrzymywalo i moje ruchy byly bardzo powolne, pamietam ze gdy chcialem zdjac koldre to wydawala mi siÄ™ bardzo ciezka i czulem jakby odretwienie nog, czy to byl tzw. gwalt sukkuba na mnie?
smagal odczuwam to samo po całodniowym treningu lub nauce ;p
Nie dajmy się zwariować, istnieje też coś takiego jak fizyczny świat Zaraz kogoś brzuch zaboli i powie, że go sukkub posunął..
btw z tym seksem to myśle, że to wielki smut ;D
Kiedy odejde, wszystko bedzie takie samo, matki beda kochac, dzieci mówic: mamo... Kiedy umre wszystko bedzie zyc, ptaki beda spiewac i nie zmieni się nic Kiedy ja bede w niebie za grzech pokutowac, ludzie beda szczesliwi, beda lubic, kochac. Kiedy mnie juz nie bedzie, wszystko bedzie gralo, las bedzie szumial, slonce swiat oswietlalo. Kiedy bede w przestworzach, to wszystko zostanie, tylko mnie juz nie bedzie.... ...I nic się nie stanie...
Tak...też jakoś nie do końca mi się w to wierzy:D Ale temat jest fajniusi:D Przede wszystkim ze względu na cudowne teksty niektórych forumowiczów:) Bardzo miło i wesoło:) Gratuluję pomysłowości:)
"And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever so I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said..."
Bardzo mnie zainteresowal seks astralny bo ja mam ograniczenie do prawdziwego realnego seksu s powodu niepewlnosprawnosci. Powiem tak bardzo czesto przezylam cos takiego , wydawalo mi siÄ™, ze wspolzyje z kims, a bylam sama w lozku. Sny mam bardzo realne z erotycznych wydarzen. Ostatnio przez sen mial orgazm , czy to przezylam seks astralny???. czy ten Sukkub lub Inkubem odbyl zze mna stosunek??. Ja otwarlam siÄ™ na nich
Bardzo mnie zainteresowal seks astralny bo ja mam ograniczenie do prawdziwego realnego seksu s powodu niepewlnosprawnosci. Powiem tak bardzo czesto przezylam cos takiego , wydawalo mi siÄ™, ze wspolzyje z kims, a bylam sama w lozku. Sny mam bardzo realne z erotycznych wydarzen. Ostatnio przez sen mial orgazm , czy to przezylam seks astralny???. czy ten Sukkub lub Inkubem odbyl zze mna stosunek??. Ja otwarlam siÄ™ na nich
Nie, to był tylko sen. Seks astralny NAPRAWDĘ nie jest przyjemną rzeczą, w gruncie rzeczy bardziej przypomina brutalny gwałt (trudności z oddychaniem, bóle żeber, ogólna panika), a już po następuje totalne "wysączenie" z energii i sił witalnych.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość