Banner - Kod Wladzy
Byłeś świadkiem manifestacji niewyjaśnionego zjawiska? Jeśli tak, napisz nam o tym! Tworzymy największą w Polsce bazę danych o spotkaniach ze zjawiskami paranormalnymi. Czekamy na relacje współczesne oraz z lat ubiegłych. Wszelkie materiały przesyłać możecie za pomocą formularza do wysyłania relacji. Dobrze, żeby twoja relacja była dobrze udokumentowana - jeśli więc dysponujesz filmem lub zdjęciem, wgraj je na rapidshare i wyślij nam linka w treści relacji · W ostatnim czasie na naszym forum bardzo często dochodzi do sytuacji, kiedy użytkownicy rejestrują nowe konta tylko po to, aby założyć jeden temat reklamujący inną stronę internetową, usługę lub produkt. Zwykle reklamowana jest strona "pozwalająca poznać datę śmierci" za SMS'a kosztującego "jedyne" 30 zł + VAT. Zawsze dokonują tego bez prośby o zgodę ze strony administracji, mimo iż w regulaminie pisze wyraźnie, że taka zgoda jest wymagana zawsze, bez względu na rodzaj ogłoszenia. Ponieważ nie lubimy śmiecenia na naszym portalu, od dziś do takich spamerów admin Ivellios będzie rozsyłał ostrzeżenie z informacją o grożących sankcjach prawnych (podstawa prawna: ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204 ze zm.). Mamy nadzieję, że ten straszak podziała i że nie będziemy musieli spotykać się w sądzie z którymkolwiek ze spamerów. · Zachęcamy was, drodzy Czytelnicy, do zgłaszania nam wszelkiego rodzaju uwag dotyczących np. błędów merytorycznych lub faktograficznych znalezionych w artykułach, błędów w opisach filmów, komentarzy łamiących regulamin i/lub netykietę oraz wszelkich sugestii dotyczących portalu. Uwagi możecie składać poprzez formularz kontaktowy - link "Kontakt" w górnym menu. Przeczytaj na blogu redakcyjnym specjalną notkę - odezwę do Czytelników · Nowe audycje mp3: Kryptozoologia (zapis audycji live 27.11.2011) - Zapis audycji nadanej w Radiu Paranormalium 27 listopada 2011. Audycja "WieczĂłr Kryptozoologiczny" zostaÂła przygotowana z okazji siĂłdmych urodzin portalu KryptoZoologia.pl. Audycja skÂładaÂła siĂŞ de facto z kilku audycji: kryptozoologiczny odcinek Para-Radia Arka Paterka, fragmentu jednej z ksi¹¿ek przygotowanego w wersji audio przez grupĂŞ INFRA oraz z czĂŞÂści przygotowanej przez redakcjĂŞ Paranormalium. · NiezwykÂłe zdolnoÂści - Audycja poÂświĂŞcona niezwykÂłym, paranormalnym zdolnoÂściom ró¿nych ludzi · Nowe filmy dokumentalne w naszej filmotece: Fastwalkers - Fastwalkers – jest to tytuÂł nowego filmu dokumentalnego, ktĂłry skupia siĂŞ wokoÂło fenomenu UFO i Obcych Cywilizacji. Dokument ten ma ponoĂŚ ujawniĂŚ prawdĂŞ na temat tych zagadnieĂą. Owa prawda ma byĂŚ skrywana przed nami od ponad 50 lat. Fastwalkers pozwoli nam poznaĂŚ relacje osĂłb, ktĂłre znajÂą wszelkie informacje o UFO z pierwszej rĂŞki – poznamy zeznania ÂświadkĂłw jak i poszkodowanych we wszelkich dziaÂłach zwiÂązanych z owym fenomenem. PatrzÂąc na listĂŞ osĂłb, ktĂłre zagoszczÂą w filmie moÂżna z gĂłry stwierdziĂŚ , iÂż bĂŞdzie to doborowe towarzystwo. MateriaÂł zawiera wywiady ze Stantonem Friedmanem , dyrektorem Disclosure Project doktorem Stevenem Greerem, Stevenem Bassetem, Jaimie Maussanem i jednym z najwyÂższych oficjeli KoÂścioÂła Katolickiego Monsignorem Corrido Balduccim , ktĂłry takÂże przedstawi swoje wnioski. To tylko niektĂłrzy z goÂści wystĂŞpujÂących w owym materiale... SkÂąd nazwa Fastwalkers ? „Nazwa wywodzi siĂŞ z Agencji RzÂądowych – jest to nazwa identyfikujÂąca zjawiska UFO” – mĂłwi Robert D. Miles producent filmu. „Jest to coÂś jak znak lub hasÂło przypisane do jakiegoÂś dziaÂłania. Wiemy , Âże np. NORAD uÂżywa wÂłaÂśnie takiego okreÂślenia” NORAD (North American Air Defense Command) – czyli Pó³nocno AmerykaĂąski System BezpieczeĂąstwa Powietrznego co roku zgÂłasza przynajmniej 500 zdarzeĂą z takimi nieznanymi obiektami radarowymi (Fastwalkerami – nazwa wywodzi siĂŞ najprawdopodobniej od tego, iÂż owe obiekty potrafiÂą poruszaĂŚ siĂŞ z niesÂłychanÂą prĂŞdkoÂściÂą i zwrotnoÂściÂą). W filmie zobaczymy materiaÂły takie jak zdjĂŞcia, filmy, ktĂłre po raz pierwszy ujrzÂą ÂświatÂło dzienne. Jednym z takich nagraĂą jest uchwycony obiekt, ktĂłry porusza siĂŞ na orbicie KsiĂŞÂżyca i nagle zmienia swĂłj kierunek (moment ten jest zaprezentowany w trailerze). MateriaÂł trwajÂący 98 minut zostaÂł dokÂładnie przetworzony do techniki High Definition, w³¹czajÂąc w to realistyczne animacje 3D pokazujÂące obce formy Âżycia. Aby dowiedzieĂŚ siĂŞ wiĂŞcej na temat filmu naleÂży odwiedziĂŚ oficjalnÂą stronĂŞ... Czy do grona znanych i dobrych filmĂłw o UFO do³¹czyÂł kolejny, ktĂłry byĂŚ moÂże jest jeszcze lepszy od reszty ? Najlepszym sposobem aby znaleŸÌ odpowiedÂź na to pytanie bĂŞdzie zapoznanie siĂŞ z tym materiaÂłem. · Area 51 - Wywiad z Obcym, Area 51 - Alien Interview - PeÂłny film dokumentalny dotyczÂący tzw. wywiadu z Obcym, ktĂłry rzekomo miaÂł zostaĂŚ zarejestrowany na taÂśmie filmowej i wykradziony z bazy wojskowej Groom Lake w Nevadzie. "WedÂług danych podanych przez tajemniczego pracownika Strefy 51, obcy przybyÂł do bazy w 1989 roku, wywiady z obcym miaÂły mieĂŚ miejsce dwa razy w miesiÂącu po trzy do piĂŞciu godzin dziennie, jeÂżeli obcy Âźle siĂŞ czuÂł sam miaÂł przerywaĂŚ wywiad, przesÂłuchania miaÂły miejsce w obecnoÂści telepaty (to wÂłaÂśnie on prowadziÂł wywiad) i kogoÂś z nadzoru wojskowego (sylwetka, ktĂłra pojawia siĂŞ w trakcie filmu po prawej stronie kamery), oraz Âże przesÂłuchania nie sÂą juÂż prowadzone." · Mroczne sekrety wewnÂątrz Bohemian Grove - Bohemian Grove jest to specjalne miejsce na 20601 Bohemian Ave w Monte Rio, Kalifornia - USA. W tym miejscu organizowane sÂą spotkania Elity Âświatowej w Âśrodku Lipca na trzytygodniowe zebrania. Elita jest zÂłoÂżona z najbogatszych oraz najbardziej wpÂływowych ludzi biznesu, kultury, nauki oraz Âświata polityki. · The Disclosure Project - Zapis konferencji z 9 maja 2001 - The Disclosure Project - Zapis konferencji z 9 maja 2001. National Press Club - Waszyngton. The Disclosure Project to organizacja non-profit, ktĂłrej celem jest ujawnienie wszystkich faktĂłw dotyczÂących zjawiska UFO, pozaziemskiej inteligencji oraz utajnionych zaawansowanych systemĂłw energetycznych i napĂŞdowych. · The Order of Death - Film opowiada o tym jak, "powaÂżni" ludzie, tacy jak George Walker Bush, Bill Clinton i wielu bardzo znanych ludzi Âświata polityki, uczestniczÂą w satanistycznych rytuaÂłach odbywajÂących siĂŞ co roku w Bohemian Grove.Okazuje siĂŞ, Âże okultystyczne rytuaÂły od dawna sÂą praktykowane przez znanych nam z TV ludzi - na przykÂład, Ronald Reagan i jego Âżona powierzali kaÂżdy aspekt swojego Âżycia astrologowi. Inni znani zwolennicy okultyzmu to Adolf Hitler, Eleonora Roosevelt, Hilary Clinton, Tony Blair i wielu, wielu innych. · 14 grudnia 2009 na terenie Akademii Ekonomicznej w Katowicach odbyła się druga już edycja Debaty Ufologicznej. W debacie wzięli udział badacze ufologii oraz przedstawiciele świata nauki. Czas na podsumowanie debaty! Przeczytaj relację z debaty · Paranormalium skończyło 6 lat i tym samym stało się jednym z najstarszych działających w polskim Internecie serwisów o tematyce paranormalnej. Z tej okazji mamy dla was prezent - zapraszamy was do nowootwartego działu QUIZY WIEDZY, w którym możecie sprawdzić stan swojej wiedzy na temat zjawisk paranormalnych · 6 lat to dla portalu internetowego kawał czasu. W historii Paranormalium oj działo się, działo... dlatego zachęcamy was do przeczytania pełnej i szczegółowej historii serwisu - do tekstu dołączyliśmy screeny, dzięki którym możesz zobaczyć, jak Paranormalium wyglądało w początkach swojej działalności ;-) ·

Zaloguj się ·  Forum ·  Zarejestruj się ·  Szukaj · FAQ

Obecny czas: 2012-02-12, 06:06
Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Napisz nowy temat Odpowiedz [ 107 posty(ów) ] Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
AutorWiadomość
Ismael

Nowicjusz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Umbra
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2006-11-14, 10:17 

Hmm ... Tak sobie teraz myśle czy sex astralny jest możliwy z osobąktórej się niezna fizycznie i nigdy nie spotkało . Jeżeli chodzi o wykożystywanie przez demony i inne stworki to raczej podziękuje :] ... Niewiem możliwe że tego doświadczyłem , trudno mi teraz powiedzieć , ale w sytuacjach o jakie miałem [że czułem jak coś mnie trzyma i niemoge się wyrwać] raczej odczówałem gniew niż przyjemność . Z drugiej strony to nadal niewiem czy to była próba wykorzystania przez cuś , czy wizja , czy wstęp do OOBE .

Image

Temat postu:
 Post Wysłany: 2006-11-27, 22:07 

Sodomia i Gomoriia jak to mówi znana mi Dewotka... Temat ciekawy, ale jednak wole prawdziwy seks z kochaną i kochającą mnie kobietą (chwilowo brak :( nie to co za młodu :) )Ten wasz sex astralny to ja uważam za zboczenie a nawet gwałt i kropka. :)

Skiperatio

Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Straduń
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2007-01-22, 19:23 

Ja tak samo. To że jest przyjemnie to nie znaczy że trzeba to robić. To jest dobre wyjście dla tych co się nie uśmiechają i nie mają charyzmy co jest równoznaczne z brakiem powodzenia :)

Chociaż życie często płata nam figle, to pamiętajmy że gdzieś tam, w górze czuwa nad nami
Nasza Gwiazda
SKIPERATIO

ArturVonFornal

Doktor
Doktor
Awatar użytkownika

Miejscowość: z Łodzi
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2007-01-22, 20:38 

Cytuj:
To jest dobre wyjście dla tych co się nie uśmiechają i nie mają charyzmy co jest równoznaczne z brakiem powodzenia

Tacy już dawno odkryli do czego nadają się jeszcze przednie kończyny zakończone chwytnymi dłońmi :P Po co jeszcze udziwniać jakimiś astralami

sodia

Nowa Krew
Nowa Krew

Miejscowość: google
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2008-05-08, 14:41 

Mam pytanko ... czy jest możliwe aby osoba przychodząca do nas "objawiała" się pod postacią kogoś innego np. mężczyzna pod postacią kobiety??

sodia

PRRIT

Nowicjusz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: SOP
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2008-05-09, 08:14 

Sodia Może tak być na przykład w przypadku Sukkubów. Z tego co wiem, i one i Inkuby mają na początku postać "męską", ale Sukkuby zmieniają "elementy postaci" tak, żeby były bardziej kobietami. Na swoje potrzeby, oczywiście. ;3

PS: Czytałam gdzieś w poprzednim poście, że Sukkub czy Inkub jest rzeczą przyjemną...Zazwyczaj to one raczej gwałcą. Przy czym gwałt ten w ich wypadku jest naprawdę nieprzyjemną "rzeczą".

Illuminates of Bombastick~

aFQ

Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Mayo
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2008-06-12, 02:28 

Seks astralny

Seks astralny (a nawet seks w świadomych snach) jest wymiarowo bardziej odległy i z tego powodu powraca dużo mniej seksualnej energii i wrażeń niż podczas seksu wymiaru czasu rzeczywistego, chociaż do pewnego stopnia będzie podobny. Dlatego też seks astralny jest wolniejszy i bardziej podobny do seksu fizycznego. Rozbudzona wrażliwość genitalna i anormalne odczuwanie tej sfery, omawiane wcześniej, są mocno zredukowane podczas seksu astralnego. Z tego powodu prowadzi on do nadzwyczaj realistycznych odczuć, dużo bardziej podobnych do normalnego, fizycznego seksu. W trakcie seksu w wymiarze astralnym orgazm może być trudny do osiągnięcia z powodu zredukowanych odczuć oraz dłuższego czasu potrzebnego do jego osiągnięcia i pełnego skonsumowania aktu. Poza projekcyjnymi duplikatami żywych osób wiele postaci spotykanych podczas projekcji astralnej nie istnieje w rzeczywistości, chociaż są też takie, które mogłyby być nazwane rodzimymi mieszkańcami świata astralnego. Również, jak wcześniej wspomniałem, większość postaci spotykanych podczas świadomych snów nie istnieje w rzeczywistości. Wiele z nich wydaje się być wykreowanymi powłokami, a ich celem jest jedynie kształtowanie tymczasowych części scenerii.

Możliwe jest uprawianie seksu z wykreowaną lub nierzeczywistą postacią, chociaż odczucia genitalnego kontaktu, w rezultacie takiego połączenia, są mocno zredukowane, bardziej odległe niż seks z inną osobą mającą projekcję. W takim przypadku odczucia seksualne pojawiają się z podświadomości osoby dokonującej projekcji (lub śniącego) i prawdopodobnie oparte są na wspomnieniach rzeczywiście przeżytych seksualnych doznań. Erotyczne wyobrażenia mentalne i odczucia seksualne, pojawiające się w fizycznym/eterycznym ciele, są bardzo rzeczywiste i ciągle pojawia się energetyczne sprzężenie zwrotne, chociaż mniej silne i w postaci pojedynczej pętli zwrotnej seksualnej energii. Z mojego doświadczenia wynika, że inni ludzie spotykani podczas OBE w strefie czasu rzeczywistego, są zwykle innymi projekcyjnymi duplikatami żywych osób. Nie obowiązuje to jednak, gdy projektor przemieszcza się ze strefy czasu rzeczywistego do niższego wymiaru astralnego, co często zdarza się w niezauważalny sposób. Jest jeden główny sposób na odróżnienie projekcyjnego sobowtóra i bytów astralnych od nierzeczywistych, wykreowanych postaci. Prawdziwe i sztuczne byty zachowują się i reagują w zupełnie różny sposób na ingerencję, włącznie z seksualną. Postacie nierzeczywiste po prostu będą stać i pozwolą zrobić ze sobą wszystko, nawet gwałt czy morderstwo. W żadnym wypadku nie będą się bronić ani skarżyć, bez względu na to, co jest im robione. Natomiast realne byty astralne i inne projekcyjne duplikaty ludzi, nawet te nieświadome, śpiące, będą się sprzeciwiać, stawiać opór, walczyć, kląć a nawet atakować przeszkadzające projekcyjne sobowtóry, chociaż z reguły po prostu będą unikały konfrontacji.

W zatłoczonych obszarach niższego wymiaru astralnego (niższy wymiar astralny jest mocno zatłoczony, głównie przez śpiące osoby nieświadomie dokonujące projekcji) osobom mającym OBE może czasami się przydarzyć, że przypadkiem będą przenikały przez projekcyjne ciała innych osób. To często jest nie do uniknięcia i powoduje bezpośrednie kłopoty z kontrolą. Jeśli są nieostrożni, często samoistnie może wywołać to proces astralnego seksu, szczególnie kiedy przechodzą przez projekcyjnego sobowtóra odmiennej płci. Nawet jeśli osoba dokonująca projekcji utrzymuje czysty umysł, nadal będą odczuwać seksualne emocje, chociaż mogą one być kontrolowane i pokonane, jeśli osoba pozostanie skupiona i przemieszcza się dalej. Ten rodzaj przypadkowego seksu astralnego będzie tylko pułapką dla nieostrożnych osób praktykujących OBE. Jak już powiedziałem, większość seksualnych spotkań w OBE jest niezamierzonych i/lub zdarzają się przypadkowo, chociaż mogą zdarzyć się wyjątki. Seks dochodzi do skutku wtedy, gdy seksualne myśli, fantazje i energie wydostaną się spod kontroli. Proces seksu poza ciałem może zainicjować zarówno kobieta, jak i mężczyzna, z tym samym rezultatem. Może także odbyć się pomiędzy dwoma osobami tej samej płci. Tylko jedna osoba jest potrzebna do zainicjowania seksu poza ciałem i w większości przypadków jest to wystarczające do zapoczątkowania i zakończenia stosunku przez obu partnerów. Jeśli osoby mające OBE nie chcą mieć poza cielesnego seksu, muszą być świadomi tego, co się dzieje i szybko reagować. Jeśli spotkają inną osobę mającą OBE i myślą lub czują, że może dojść do zbliżenia seksualnego, muszą bardzo szybko uciekać, żeby tego uniknąć, szczególnie w strefie czasu rzeczywistego. Tylko że to łatwiej powiedzieć niż zrobić. Wszystko dzieje się bardzo szybko, a inicjator mógł nawet nie mieć zamiaru powodować seksualnego zbliżenia. On (ona) często będzie tak samo zszokowany tym, co się stało, jak jego (jej) nieświadoma partnerka (partner).

Jedyną pocieszającą myślą jest to, że nikt nie może zostać poważnie zraniony podczas seksualnych zbliżeń poza ciałem, bez względu na to, co i jak się wydarzy. Wszystko dzieje się nie dość, że bardzo szybko, to nie ma tam fizycznego kontaktu. Jest to także rzadko pamiętane przez którąkolwiek stronę, a jeśli już, to tylko jako sen. A ponieważ nie ma faktycznego fizycznego kontaktu, to rzeczywiście mamy do czynienia z bezpiecznym seksem. Według mnie seks w OBE powoduje nie więcej psychicznych urazów, niż mógłby uczynić zły sen. Ważnym aspektem naturalnej bariery, którą formuje seks poza ciałem, a który zasługuje na rozważenie, jest ustalenie, jak ma się ona do energetycznej siły osoby mającej projekcję. W środowisku poza ciałem podobne przyciąga podobne na wiele sposobów. Jeśli osoba podczas projekcji rozmyślnie poszukuje i angażuje się w haniebne zachowania seksualne (gdy partner jest tego nieświadomy i robimy to wbrew jego woli), zauważy, że poziom wymiaru, w którym działa, zaczyna się znacząco obniżać. Z premedytacją powtarzając seksualne zbliżenia (ktoś mógłby to nazwać astralnym gwałtem, ze wszystkimi jego konsekwencjami) może spowodować, że projekcje tej osoby zaczną schodzić na coraz niższy poziom i coraz częściej zacznie odwiedzać bardzo niskie poziomy wymiaru astralnego. Ten nowy poziom będzie miał bardziej drapieżną naturę seksualną i środowisko, bardziej pasujące do osoby tego typu. Jak już wyżej powiedziałem, okazyjna szansa lub niezamierzony kontakt seksualny poza ciałem nie wydaje się powodować żadnych znaczących lub trwałych zmian w poziomie wymiaru, w którym działa osoba mająca projekcję. Nie dotyczy to również pozacielesnej miłości lub romansu, tam gdzie jest współdzielone uczucie miłości, zażyłości i pożądania. Wierzę, że energetyczne wartości związane z miłością i seksem z miłości są całkowicie inne od tych wyzwalanych przez żądze i seks uprawiany tylko dla rozładowania się. Szczytowanie w seksualnym akcie poza ciałem jak by nie patrzeć, zaowocuje nagłym przerwaniem OBE, zwłaszcza podczas seksu na poziomie czasu rzeczywistego.

Voozie

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chorzow, Polska
 Temat postu:
 Post Wysłany: 2008-06-12, 09:28 

"Jedyną pocieszającą myślą jest to, że nikt nie może zostać poważnie zraniony podczas seksualnych zbliżeń poza ciałem, bez względu na to, co i jak się wydarzy. Wszystko dzieje się nie dość, że bardzo szybko, to nie ma tam fizycznego kontaktu."

Nie zapominajmy, że można oszaleć. Zostajemy "wyssani" z energii, a to wcale pozytywne dla ciała nie jest.

"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza.
Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak

Poeta2008

Doktor
Doktor

Miejscowość: warszawa
 Temat postu: Re: Seks astralny
 Post Wysłany: 2008-07-15, 18:10 

Miewałem takie sny ale wydaje mi się że tak naprawdę seks astralny jest nie możliwy . :lol:

Uzytkownik zablokowany w wyniku przekroczenia dopuszczalnej ilosci ostrzezen, blokada obowiazuje do: 20 lis 2008

asto

Wtajemniczony
Wtajemniczony
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wroclaw
 Post Wysłany: 2008-09-07, 14:14 

Mam pytanie..
Czy seks astralny uwazany jest tylko w przypadku LD lub OOBE??
Czy jak mam zwykly sen (bez świadomości) i śni mi się, że uprawiam seks to czy jest to seks astralny ?

Asto~

Sothis

Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sheol
 Post Wysłany: 2008-09-23, 17:33 

Masz jakieś kłopoty na tym tle, bo ciągle rozprawiasz tu o seksie? Sugerowałbym wizytę lekarską.

Spock

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraina Latających Siekier
 Post Wysłany: 2008-09-23, 21:49 

Lekarz tu nie pomoże, już prędzej lekarka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz [ 107 posty(ów) ] Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Wyślij odpowiedź

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość