Temat postu: OOBE - w swiecie realnym czy tylko wyobraźnia
Wysłany: 2009-11-07, 19:47
moje pytanie brzmi prosto czy OOBE dzieje się w Świecie realnym czy w naszej wyobraźni sam OOBE świadomie nie doświadczyłem ale naprawdę dużo o tym czytałem i dowiedziałem się że zdania co do OOBE sa po dzielone nie którzy twierdzą że dzieje się to w świecie wyobraźni czy w naszym świecie w którym normalnie żyjemy , chodzimy , uczymy się i pracujemy ?? Moim zdaniem można by to łatwo sprawdzić otóż jeżeli 2 osoby które osiągnęły OOBE i wogule się nie znają nigdy się nie widziały i mają obbe osiągnięte naprawdę do perfekcji to umówiły by się np . na rynku w Krakowie o danej godzinie np o 22 : 30 tam niech się spotkają i dokładnie zapamiętają jak druga osoba wygląda , jaki był tok rozmowy itd . różne inne szczegóły wtedy na forum napisali by np . w tym temacie jeżlei informacje by się pokrywały to można by było stwierdzić czy obbe jest w świecie ich wyobraźni czy w realnym
Temat postu: Re: OOBE - w swiecie realnym czy tylko wyobraźnia
Wysłany: 2009-11-07, 21:17
Jesli ci tak zalezy,to mozemy siÄ™ umowic "na rynek",ale napewno nie dzis.Jesli zamierzasz dzisiaj rozpoczynac proby osiagniecia oobe,to zapomnij ze ci siÄ™ dzis uda.Mi rownierz siÄ™ do tej pory nie udalo,pomimo licznych treningow.TO tez zalezy od ciebie,twojego nastawienia,niektore osoby to w 3 tygodnie wchodza w ten stan,niektore w 7 miesiecy,niektore po roku...
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Wysłany: 2009-11-07, 21:32
napisałem że ja nie potrafię wchodzić w OOBE próbuje dopiero 1 tydzień i jak już napisałem nie może to być żaden świerzak
-- 2009-11-07, 22:54 --
więc tak właściwie czy na tym forum znajduje się ktokolwiek kto osiągnął OOBE ktoś kto byłby w stanie tego dokonać czy są ty tylko ludzie od spekulacji i ci którzy tylko próbują ?? czy niema naprawdę nikogo kto byłby w stanie dokonać tego doświadczenia ??
-- 2009-11-08, 21:57 --
więc ludzie nie ma na całym forum 2 ludzi którzy potrafia OOBEować są tu tylko lduzie którzy snują teorię , wymondżają się na temat rzeczy której niedośwaidczyli ja także niepotrafie osiągnąć OOBE ale nie radze na temat o którym nic niewiem moge pomóc od strony teoretycznej ale z praktyki jestem kiepsi a jak liczyłem ludzi którzy twerdzili że osiągneli LD ty było ich dużo 9niepamietam dokładnie ile)więc błągam kogoś kto umie OOBE na posiomie srednio zaawansowanym , żeby mi pomógł w tym doświadczeniu gdyż jest dla mnie niezmiernie istotne
Wysłany: 2009-11-09, 22:41
człowieku czytałeś wo gule ten temat napisałem że chce się dowiedzieć czy OOBE dzieje się tylko w wyobraźni czy w świecie realnym a ponieważ ja nie potrafię OOBEować to chce znaleźć 2 ludzi którzy to potrafią i mogli by się umówić na spotkanie w danym miejscu w danym czasie jeżeli się tam spotkają i będą mogli dokładnie to opisać jak wyglądali także . to wtedy będzie pewne że obbe dzieje się w świece realnym a nie w wyobraźni .
Wysłany: 2009-11-09, 23:04
musi to być ktoś aktywny na forum , ktos kto ma stały dostęmp do internetu (takich testów ze 3 trzeba było by zrobić) więc musi to być ktoś kto przeglada forum dosyć często więc jeżeli ktoś nie zauważył tego tematu to znaczy że nie nadaje się do testów , pozatym niemogą byc to osoby które się znają (tzreba wykluczyc to że wiedzą jak wyglądaja )
Wysłany: 2009-11-10, 17:46
Zdaje mi się, że jakiś czas temu takie spotkanie forumowiczów miało już miejsce. Mnie na nim nie było (nie opanowałam jeszcze OOBE), ale czytałam posty. I o ile dobrze pamiętam, to uczestnicy tego spotkania, widzieli siebie na wzajem jako wizualizację avatarów...
.:Twoje Wyższe Ja istnieje w głębi twojego serca, więc nie musisz podróżować daleko, aby je odnaleźć:.
Wysłany: 2009-11-10, 18:01
Sama właściwie nie wiem, bo jak już pisałam, ja tylko czytałam tamten temat... ____________________
Znalazłam tamten temat to "LD - pytania i odpowiedzi"
A post, o którym pisałam napisała Titania6 - "Nie wiem czy uwazacie, ze do spotkania w astralu potrzebna sa zdjecia ? Wystarczy nam wizualizacja naszych avatarow? Mi by wystarczylo to wsumie ."
.:Twoje Wyższe Ja istnieje w głębi twojego serca, więc nie musisz podróżować daleko, aby je odnaleźć:.
Wysłany: 2009-11-10, 18:14
z tego można było by wywnioskować że OOBE jest w pod śwaidomości ale może oni mieli tylko LD i im się pomyliło , jak już mówiłem takich prób musiało by być 3 więc potrzeba jakies 3 pary osób (na biede wystarczą 2 osoby ;p)żeby potwierdzic teze niewystarczy 1 niepewna próba bo jak już pisała violet tylko czytała / przeglądała temat więc są to informacje z 2 ręki niedokońca sprawdzone (bez obrazy violet )więc przydało by się to powtórzyć .i ciągle szukam kogoś kto potrafi j wejść świadomie w OOBE więc Gość czu znasz kogoś takiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości