Od pewnego czasu chce doznac OOBE. Ale Nasuwa siÄ™ pytanie... na stronie pisze ze nalezy siÄ™ zrelaksowac itp ale czy przy wizualizacji hustawki (obrot 360 stopni i wyskok) nalezy miec otwarte czy zamkniete oczy czy tez nie ma to znaczenia??
Prosze o szybkÄ… odpowiedz;)
Z góry dziękuję
Stare Chińskie przysłowie mówi: "Jeśli nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare Chińskie przysłowie"
Głupie pytanie. Na mnie nie działa większość tradycyjnych metod, więc powinienem Ci teraz odpowiedzieć "nie, nie działa". Musisz pamiętać, że preferencje dot. wychodzenia z ciała są personalne i nikt poza tobą nie może jednoznacznie stwierdzić, czy dana wizualizacja będzie dla Ciebie dobra, czy też nie.
Mogę jednak powiedzieć coś ogólnie - wizualizacje, w których następuje nagły przełom, zamiast mozolnego wysuwania ciała, są przeznaczone raczej tylko dla osób z dobrze wyuczoną wizualizacją i które są na tyle cierpliwe, że czekają z wychodzeniem do paraliżu. Tyle.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Zależy. Jeżeli jesteś początkujący, proponuję poćwiczyć relaksację, wizualizacje, trening autogenny, jeżeli chcesz to oczywiście czakry i ogólnie kontrolę energii i myśli.
Jeżeli jednak bardzo chcesz próbować wyjścia od razu, to polecam metodę z wspinaniem się po linie. Pamiętaj, by nie napinać przy tym mięśni, najlepiej czekać na paraliż! Wizualizacja musi być długotrwała, nie przerywaj jej, nie zmieniaj, a odniesiesz skutki.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
hmmm z lina powiadasz? w artykule jest napisane ze najlepiej jesli mialos ie kontakt z lina wtedy latwiej to sobie wyobrazic. Dzisiejszej nocy sprobuje wizualizacji liny
Ps. Jesli w trakcie wizualizacji zaczelo mi siÄ™ krecic w glowie i zrobilo mi siÄ™ zimno (najpierw palce potem cale dlonie az do lokci i otworzylem cozy) to cyz jetsem an dobrej drodze?
Stare Chińskie przysłowie mówi: "Jeśli nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare Chińskie przysłowie"
I przeczytac ze dotykanie liny bylo polecane dla niewidomych,ale jesli ci to pomoze to oczywiscie mozesz sprobowac (wspomnienie takie mozesz latwiej sobie wyobrazic niz wszystko od zera,szczegolnie jesli niedawno i ze skupieniem sobie z linka pocwiczysz)
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
mozliwe ze nie doczytalem moj bład. Problem w tym ze mam uczucie strachu i momentalnie musze otworzyc oczy ale czuje ze ide coraz dalej. probowalem dzis z lina i jakos nie abrdzo mi to szlo . Wole Hustawke ) Dzieki za pomoc
Strona 1 z 1
[ 10 posty(ów) ]
Wyślij odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość