opracowałem metode dzieki której OOBE można osia gnać następującym sposobem
1. prze trzymanie snu - idziemy spać jak najpóźniej się da (naj lepiej nie spać całą noc i dzień ) - gdy już czujemy że możemy zasnąć bez niczego idziemy do łóżka - staramy ze wszystkich sił nie zasnąć - jednoczśnie wchodzimy w trans przy tym nie zasypiając - a potem wyobrażamy sobie nas samych gdziekolwiek indziej na świecie - jak się nie uda znaczy że byliśmy za mało śpiący albo zasnęliśmy i jest LD zamiast OOBE
mój kumpel tę metodę wykorzystał i mu się udało za 1 razem ja właśnie testuje ją dzisiaj (świeto jest wolne) 4 osobą na których to testowałem udało się wejść za 1 razem ( te osoby iały za sobą 2 tygodniowy trening w OOBE lecz OOBE jeszcze nie osiągnęły ) jak dotąd każdy kto to testował osiągną sukces dzisiaj jak się obudzę to powiem czy mi też się udało
właśnie się obudziłem , niestety podczas testu przy już bardzo głebokim transie zasnołem ale i tak zaszedłem dalej niż kiedykolwiek przed tem gdyż doświadczyłem LD , wyglądało to mniej wiecej tak. budzę się wstaje z łóżka patrze jest południe słońce świeci i n patrze na godzine na dekoderze, i tu olśnienie !! dekoder pokazuje że jest 2 w nocy , i teraz żeby się upewnić ze jest to LD patrzxe na zegarek w mojej komurce i !! znowu odkrycie on pokazuje że jest 3:43 więc dla zupełnej pewność że to LD postanowiłęm zrobić test lustra . I co się okazuje że kiedy patrze w lustro w łazience a tu w odbiciu lustrzanym nie ma drzwi !! no to nic pomyślałem sobie jak się zanatto podjaram tym to wszystko pójdzie sę wa..... no to biore i myśle chce latać 2 sekundy po tej myśli jestem na dworze i sobie latam (jupixD)no to co lece do mojej byłej dziewczyny , zanim jeszcze skończyłęm o tym myśleć juz byłem u niej w domu , i tak wiedząc że to sen myśle sobie czekaj przecierz ona moze mnie wiedzieć teraz jak myślicie co chciałem robić no i po skończeniu tej czynności LD mi się skończyło wszystko szybko zapisałęm żeby nie zapomnieć potem jeszcze chwilę poleżałem próbując wejść w OOBE , i oczywiście (metody francuskiej używałem )kiedy wreszcie udało mi się wyciągnąć rękę do pokoju wchodzi moja mama i się pyta czemu tak długo śpie potem poleżałem jeszcze chwile w lłóżku (10 min) włonczyłęm kompa i jestem . i kiedy czekałem aż moój organizm bedzie gotowy do tej metody zapisywałem swoje spostrzerzenia żeby przedwcześnei niezasąć oto i one ( mój umysł był w takim stanie że pisałem jak naćpany z leksza xD): rozpoczynam próbę wejscia w OOBE za pomocą mojej nowej opracowanej przezemnie metody metoda polega na niespaniu do oporu pieze to kiedy jest godz 3:41 mam zamiar nie spa do godz 4:20 wtedy pownienem wejść w trans co teoretyczeni ułątwi wejscie w OOBE gdyż o ile moje ciało powinno być wykończone to ciągle pownieniem utrzymać świadomość , i nie zasnąć podczas transu , więc o ile niezasne moje szanse osiagniecia OOBE powinny wynieść około 40% + moeje dotychczasowe szanse (15%) czyli w sumie 55% gdyż dzieki stanowi w któym powinienem osiągnąć trans około 4 razy głębszy niż dotychczasowy 3:55 mimo iż mój organizm jest na wycieńczeniu gdyż w sumie nieśpei od 7:40 do 4:00 więc 16godz i 20 min mam zamiar wytrzymac jeszcze dłużej 4:21 próbuje transu mam nadzije że mi się uda
jak widac byłem bardzo śpiący (pisałem jak jakiś porąbany )więc co wy myślicie .
Mysle ze watpie w to zeby osiagnac wtedy OOBE,podobno oobe bardzo trudno,a wrecz niemozliwe jest osiagniecie oobe po godzinie 8:00 ze wgledu na swiatlo.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
isnieje takie coś jak zasłony i żaluzje pozatym to nie było o 8 tylko około godz 11 , pomyślicie jeszcze lepiej otórz nie na dworze byłą taka mgła ze było widać zaledwie na kilka metrów ogólnie nawet bez żaluzji było ciemno , na dodatek wyciagniecie rąk (jako ręce astralne) jest chyba najłatwiejsze ze wszystkich kończyn / narządów
To czy dasz radę osiągnąć OOBE przy świetle dziennym, jest indywidualną sprawą(choć faktycznie jest to trudniejsze). Osobiście wolę półmrok, lub nawet całkowitą ciemność.
Kiedys probowalem w srodku dnia osiagnac OOBE,wynik:Czerwien gdy zamykalem oczy,i nawet skupic siÄ™ nie moglem na jednej rzeczy. A w nocy zwykle udaje mi siÄ™ w trans wejsc,tylko zawsze chce go poglebiac i wtedy zasypiam
No właśnie niebardzo rozumiem, co tu ma do rzeczy światło. W Oobe można wejść o każdej porze dnia i nocy. Przy świetle jest nawet lepiej. Wręcz zaleca się zapalanie światła podczas praktyk.
No właśnie niebardzo rozumiem, co tu ma do rzeczy światło. W Oobe można wejść o każdej porze dnia i nocy. Przy świetle jest nawet lepiej. Wręcz zaleca się zapalanie światła podczas praktyk.
Mozesz wytlumaczyc dlaczego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości