Istnieje człowiek umiejący lewitować WSPÓŁCZEŚNIE? Zawsze mażyłem o tym żeby sobie polatać jako człowiek, dlatego chciałbym zdjęcia jak jest ten człowiek w lewitacji. POWTARZAM chodzi mi o człowieka lewitującego, który żyje teraz.
Chciałbym zobaczyć te zdjęcia. Zobaczymy, co potrafisz
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Moim jedynym problemem jest to że nikt w rodzinie nie potrafi obsługiwac mojej cyfrówki ale pójde w poniedziałek do qumpla to on mi zrobi a może nakręce nawet filmik tylko nie będe miał gdzie go dac na serwer Poza tym napisałem w temacie na forum że Wam pokaże trik jak się lewituje Saurian i to wcale nie wymaga komputera, a tem trik można pokazac na ulicy
Qurde nie mam prawa mieć aparatu w rękach (czyt. szlaban na aparat ) A kiedy miałem na to pozwolenie to lało i lało a chciałem nakręcić to na podwórku aby nie było że są jakieś linki albo co
Lol, ludzie... to jest oszustwo... to iluzja... trik jak napisałeś łątwo zrobić! Musisz stać tak by w lewej stopie nie było widać palcy, na których się podnosisz, a drugą stopę podnosisz w powietrze.
Kolega prosił o kogoś kto POTRAFI lewitować, a nie tylko udawać.
By nauczyć się lewitacji, trzeba mieć pojęcie o czakrach, pobudzać je i je wznieść wszystkie. Niektórzy całe życie trenują to i nieliczni tylko lewitują
Lol, ludzie... to jest oszustwo... to iluzja... trik jak napisałeś łątwo zrobić! Musisz stać tak by w lewej stopie nie było widać palcy, na których się podnosisz, a drugą stopę podnosisz w powietrze.
Ale nie tylko tą lewitacje:P Umie także z BOKU i z PRZODU Jak uda mi się namówić qumpla aby mnie nakręcił to Wam pokaże jak "lewituje". OCzywiście tych pozostałych wam nie zdradze bo widział ten sekret iluzjii za 50zł(sic!)
Temat postu:
Wysłany: 2006-01-09, 20:59
czy wy tez tak macie ze jak zamykam oczy to moge umyslem zrobic tak ze wydaje mi się ze się kolysze ale tak naprawde stoje w miejscu, ostatnio nauczylem się robic tak mając otwarte oczy. Na serio, gdy tak się kołysze umyslowo czuje ze moj mozg inaczej pracuje
Rafał... przecież pisałeś o tym już w innym temacie...
Po prostu, według tezy R2RVonFornal'a, twój mózg szybko przechodzi w stan alfa...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Oj ja też tak czasami mam, i nie wydaje mi się, żebym szybko przechodził w stan alfa, ponieważ zasnołbym w jakieś dwie, może trzy minuty, a przez to kołysanie to zajmuje mi to jakieś 5 minut
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość