| |

· · · · Chcesz wiedzieć, co aktualnie w serwisie piszczy? Zajrzyj na naszego redakcyjnego bloga
 | Strona 1 z 1
| [ 2 posty(ów) ] | |
| Autor | Wiadomość |
|---|
| Temat postu: Huna żywiołów Wysłany: 2005-09-15, 23:39
pytanko ma ktoś linka, do książki albo do strony poświęconej temu tematowi?? bo jednak nie czytałem wszystkiego o hunie ;d Nie chciałbym aby się tam duużo teorii pojawiło bo większość wiem, no i nie chce się uczyć od druidów, bo oni nie uznają astrala co zaprzecza prawdzie ;d Chyba że jest strona albo książka poświęcona elementą. Bo narazie to z tej dziedziny słabiutki jestem jedynie co to zwiększenie temperatury ciała u siebie, podgrzanie atmosfery :Evil: uczucie lekkości i takie tam podstawowe umiejętności
 |
| | Dołączył: 2007-05-27, 22:02 Posty: 3 Miejscowość: ROGOŹNO WLKP :)
| Temat postu: Wysłany: 2007-05-28, 14:58
nie znam o tym żadnej książki ale nie wiem czy czasami nie chodziło ci o Pirokinezę, bo to podgrzewanie przedmiotom tempratury, tworzenie kul ognia alno rozpalanie ognia gołymi rękoma.
  |
| | |
 | Strona 1 z 1
| [ 2 posty(ów) ] | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników |
| | Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
|