Zastanawiam siÄ™ nad tym co mowicie... czy aby na pewno trzeba tak dramatyzowac? ciemna strona mocy wzywa.... ona jest tuz tuz... w koncu jesli jakies nieszczescie (meteoroligiczne) na spotkac dana spolecznosc(czlowieka), to czy nie mozan siÄ™ posunac, do ostatecznosci, jaka jest np. odgonienie tornada, przesuniecie nawalnicy, czy sprowadzenie deszczu? osobiscie wierze bardzo mocno w tzw. opatrznosc (nie wazne jak rozumiana) i wiem, ze jak jest teraz deszcze, to musi byc, i nie przywoluje slonca, ale z drugiej strony... nigdy nie bylam postawiona w sytuacji, w ktorej musiala bym (byla bym zmuszona) do takiego wyboru i wolala bym tu nie przywolywac od razu "ciemnej strony mocy". a odpowiedajac na glowne pytanie topika... to zajmujac siÄ™ magia naturalna spotakalam siÄ™ z kilkoma rytami i formulami majacymi na celu kontrole pogody.
Rejestracja: 2005-05-17, 22:24 Posty: 501 Miejscowość: Druga Strona Cienia
Temat postu:
Wysłany: 2005-11-21, 20:43
Sposób na zmianę pogody? Albo poprosić o pomoc duchy żywiołów poprzez różnego rodzaju ryty w magii naturalnej, co jest jeszcze bezpiecznym rozwiązaniem Albo znacznie wpłynąć na rzeczywistość co jest cholernie niebezpiecznym wyjściem Wybór należy do was towarzysze Ja osobiście bardziej preferowałbym ten drugi, ale kto jeszcze nie miał do czynienia z obłędem i nie wie co to takiego, nie radzę
Pozdrawiam Z Drugiej Strony Cienia
Mongolia dziÅ› noc Jedna za drugÄ… mija W Sztuce Åšnienia
No przeszukałem wszystkie moje ksiąszki na temat magi i nic ( może nie mam ich dużo ale są na temat ) . Jeśli ktoś ( Skóra 66 ) zna ten drugi sposób to niech napisze
Nie zawsze jest tak jak siÄ™ wydaje .
Ostatnio edytowany przez Shogun 2007-08-06, 21:28, edytowano w sumie 2 razy
Maestro, zasady sa plynne i elastyczne. i nie wynika to w cale z mojego konformizmu. twarde i nie dostosowane do rzeczywistosci zasady niszcza i wypalaja. trzeba umiec zachowac swoje wartosci, ktore nie sa tym samym co zasady. mowie tak, bo uswiadomilam sobie niedawno, ze tak na prawde, nie jestem pewna, do czego byla bym zdolna, gdybym musiala bronic swoich najblizszych, lub dorobku swego zycia. "znamy się na tyle, na ile nas sprawdzono" a sposoby na zmiane pogody znalazlam w swojej pierwszej ksiazeczce o magii naturalnej, pozniej jescze w kolejnej i w kolejnej... podpisuje się pod Skóra... nie dam ci zadnych rytow, bo nie wiem jak je wykorzystasz. poza tym, znalezienie ich (tak jak juz wspominalam) nie jest w cale takie trudne. trzeba się tylko bardziej wysilic. moze w cale ci na tym nie zalerzy...?
Sorry za pomyłkę Skóra 66 . Ale proszę podaj ten sposób . Dla czystej edukacji ponieważ nie chce ingerować w naturę ( ją trzeba zostawić samą sobie ( jako jedyną rzecz na świecie ( jeśli taki istnieje )))
Rejestracja: 2005-05-17, 22:24 Posty: 501 Miejscowość: Druga Strona Cienia
Temat postu:
Wysłany: 2005-11-23, 04:09
Wyobraźnia + wiara + nieugięta wola Musi Ci wystarczyć Do pewnych rzeczy sami z czasem dochodzimy. Do tego na ile możesz sobie pozwlić też pewnie dojdziesz
Mongolia dziÅ› noc Jedna za drugÄ… mija W Sztuce Åšnienia
stan na balkonie/przy oknie i bardzo dlugo i intensywnie postaraj siÄ™ poczuc to, jak zmieniasz np. polozenie chmur. trenuj i zacznie Ci wychodzic. w zmianie pogody ja jakos wiele zlego nie widze. jesli pobudki sa pozytywne... z pogoda raczej latwo siÄ™ zespolic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość