Temat postu: Bomba energetyczna
Wysłany: 2006-11-03, 20:17
Witam,
Swego czasu wpadłem na dość nowatorski, ale jakże skuteczny pomysł na bombę energetyczną, która może z powodzeniem służyć za bateryjkę, albo hypersigil.
Należy wyszukać butelkę dowolnej wielkości z dowolnego materiału (najlepiej plastyk). Będzie ona służyć za podstawę bomby. Następnie gromadzimy wszelkiego rodzaju zdjęcia, które wzbudzają w nas silne emocje(najlepiej wydrukowane z komputera), które należy podrzeć na kawałeczki i wrzucić do butelki. Dodatkowo można zrobić dowolną ilość sigili o konkretnym działaniu, z którymi postępujemy tak samo jak ze zdjęciami. Następnym etapem jest uzyskanie nasienia (masturbacja), które również umieszczamy w butelce. Do całości można dolać alkoholu w celu wzmocnienia działania (powszechnie wiadomo, że alkohol wzmacnia działanie wyciągów - tą wiedzą należy się kierować). Wszystko mieszamy, wizualizując przy tym jak w butelce tworzy się subtelny wir energii, który cały czas przybiera na sile. Warto w sobie wzbudzić emocje związane z działaniem sigili umieszczonych w butelce. Kolejnym i ostatnim krokiem jest spalenie owej butelki (można to uczynić następnego dnia).
Raz stworzyłem taką bombę energetyczną, a jej działanie przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Energia, która się wyzwala po spaleniu butelki daje o sobie znać już na drugi dzień. Także jak ktoś chciałby wypróbować to cudo - robi to na własną odpowiedzialność.
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-04, 19:09
W przypadku kobiet sugerowałbym wydzielinę, którą produkuje pochwa podczas podniecenia. Tego rodzaju płyny (sperma, czy owa wydzielina) mają w sobie olbrzymią energię seksualną, która jak wiadomo jest najaktywniejszą energią we wszechświecie. Stąd ich wykorzystanie w wyżej wspomnianej bombie energetycznej.
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-04, 21:02
Leviathan napisał(a):
która jak wiadomo jest najaktywniejszą energią we wszechświecie.
mi nie wiadomo,skad to wiesz przeciez nie znasz calego wszechswiata. juz proznia ma wiecej energii. hehe wiesz, sprobuje tej "bomby" ale pomine te wynaturzone praktyki jak cos to powiem czy bez tego dziala
[ Dodano: 04-11-2006, 19:03 ] ale nie wiem za jaki czas, bo musze miec konkretny cel, zazwyczaj nie "rzucam zaklec" na lewo i prawo gdzie popadnie
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-05, 02:03
BloodLust napisał(a):
mi nie wiadomo,skad to wiesz
Przeczytałem nie pamiętam gdzie.
BloodLust napisał(a):
juz proznia ma wiecej energii
Miałem na myśli energię, którą można wykorzystać.
BloodLust napisał(a):
sprobuje tej "bomby" ale pomine te wynaturzone praktyki jak cos to powiem czy bez tego dziala
Uważam, że owe wynaturzone praktyki są kluczowe. Ale cóż... Spróbuj bez tego i kiedyś daj znać jak poszło.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
[ 6 posty(ów) ]
Wyślij odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość