1. Nie będziesz miał Bogów zmyślonych przed Sobą 2. Czyń Wolę swoją, niechaj będzie całym Prawem. 3. Pamiętaj, abyś ryt swój wykonał z oddaniem. 4. Czcij Ego swoje i Wolę swoją. 5. Zabijaj, jeśli przyniesie Ci to korzysc. 6. Nie cudzołóż, bo możesz wpierdol złapać. 7. Nie kradnij, póki ryzyko nie jest zgodne z Twą Wolą. 8. Nie popełniaj czynów przeciwko Woli swojej. 9. Nie pożądaj żony Fratera swego, jeśli nie chcesz mieć spalonego. 10. Nie będziesz tracił panowania nad emocjami swymi.
Nie mieliśmy co robić, pozdrowienia od Ł4zik, Dorregaray & Syphar Skype Squad
Ostatnio edytowany przez Dorregaray, 2007-08-02, 23:07, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 18:31
Glupie ale smieszne
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 21:29
hmm... a ja Ci powiem, ze prawdziwe jak dal nas.
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 22:37
Wierze, ze mi tak powiesz.
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:02
coz, nie za bardzo mnie obchodzi czy w to wierzysz, czy nie
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:27
i bardzo dobrze. idealnie wprost jak na prawdziwego chaote i "miszcza zua". tylko tak dalej a wroze ci spore sukcesy w zyciu zawodowym i rodzinnym oraz szybkie wspinanie się po drabienie spolecznej i deptanie truchel chrzescijanskich kiepsciuchów i slabiakow, ktorzy nie potrafia tak zabijac jak sam wielki lord vader //tak
btw. cos mi się wydaje, ze ten topic nie ma nic wspolnego z magia, bo nazwales go "dekalog chaoty" a nie "dekalog maga chaosu" i dlatego tez postuluje o usuniecie go i przeniesienie do dzialu "wierzenia i religie"
Ostatnio edytowany przez intraneus, 2006-02-19, 23:32, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:32
mam zgode administracji na umieszczenie go tutaj
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:33
toz to musi byc prawdziwy masonsko chaocki spisek tylko dla adeptow //tak
w takim razie chociaz do dzialu "ufo i obce cywilizacje"?
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:36
wiesz, jest taka opcja ignoruj temat...
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-19, 23:38
bardzo przepraszam ale mam za slaba sile woli i normalnie nie potrafie się powstrzymac. ale obiecuje się poprawic. w koncu trzeba kiedys dorosnac //tak
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-20, 06:17
1
Dorregaray napisał(a):
1. Nie będziesz miał Bogów zmyślonych przed Sobą 2. Czyń Wolę swoją, niechaj będzie całym Prawem. 3. Pamiętaj, abyś ryt swój wykonał z oddaniem. 4. Czcij Ego swoje i Wolę swoją. 5. Zabijaj, jeśli przyniesie Ci to korzysc. 6. Nie cudzołóż, bo możesz wpierdol złapać. 7. Nie kradnij, póki ryzyko nie jest zgodne z Twą Wolą. 8. Nie popełniaj czynów przeciwko Woli swojej. 9. Nie pożądaj żony Fratera swego, jeśli nie chcesz mieć spalonego. 10. Nie będziesz tracił panowania nad emocjami swymi.
No w końcu mamy tu do czynienia z samym bogiem...nie możemy nawet śmieć wątpić w jego "boski dekalog"
2
intraneus napisał(a):
Glupie
A bawet bardzo!! 3
Cytuj:
btw. cos mi się wydaje, ze ten topic nie ma nic wspolnego z magia, bo nazwales go "dekalog chaoty" a nie "dekalog maga chaosu" i dlatego tez postuluje o usuniecie go i przeniesienie do dzialu "wierzenia i religie"
Patrz punkt 1
Dorregaray napisał(a):
wiesz, jest taka opcja ignoruj temat...
A jest opcja ignoruj użytkownika ??
Temat postu:
Wysłany: 2006-02-20, 09:11
Jest, taki wielki dajmonolog-szatanista tego nie widzi? Popros szatana o wizje, a znajdziesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość