Śmiesznie to wygląda jak teletubisie haha! ale skoro jest próżnia i grawitacja jest mała to flaga nie będzie opadać w dół, tam u góry jest jakiś kij aby nie opadła. Na filmie faluje dlatego że on cały czas kręci kijem na wszystkie sposoby. Popatrz na pył który się unosi spod butów. Dlaczego flaga miała by nie falować jak nią rusza. Może nie ma próżni, może to jeden wielki kit? Skoro są chmury gazów to jak może być próżnia. Nie było by wiatrów słonecznych. A w tamtych lata wątpię aby udało im się wywołać anty grawitacje na takim sporym terenie gdzieś na ziemi. Dziś nawet wykorzystuje się do tych celów samoloty.
Tak więc ani nie da się udowodnić że to kit ani że prawda. Ale klimat dobry, muzyczka miodek i takie ludziki jak zabaweczki.
Temat postu: Re: Byliśmy w końcu na tym księżycu?
Wysłany: 2009-08-06, 21:24
accurs napisał(a):
[Skoro są chmury gazów to jak może być próżnia. Nie było by wiatrów słonecznych. A w tamtych lata wątpię aby udało im się wywołać anty grawitacje na takim sporym terenie gdzieś na ziemi. Dziś nawet wykorzystuje się do tych celów samoloty. Tak więc ani nie da się udowodnić że to kit ani że prawda.
accurs - w tamtych lata to nie było Cię na Świecie, więc nie próbuj wyrokować co by było w "tamte lata". Przed Tobą wiele nauki i zdobywania wiedzy, jeśli chcesz coś wiedzieć naprawdę. Ale jak będziesz oglądał takie niewyraźne kompozycje, zamiast rzeczywistych dokumentów - to ...przegrana sprawa.
Jak na spowiedzi mówię, mówię prawdę świętą, odkryłem największą pomyłkę ludzkości, Wszystkie mądrości w księgach zamknięto - głupota pozostała na wolności….
Wysłany: 2009-08-07, 01:35
gagarin napisał(a):
accurs - w tamtych lata to nie było Cię na Świecie, więc nie próbuj wyrokować co by było w "tamte lata". Przed Tobą wiele nauki i zdobywania wiedzy, jeśli chcesz coś wiedzieć naprawdę. Ale jak będziesz oglądał takie niewyraźne kompozycje, zamiast rzeczywistych dokumentów - to ...przegrana sprawa.
Użyłem słowa "co by było" w dodatku w czasie przeszłym?
Co do tamtych lat, równie dobrze mogę powiedzieć jak ty: "Historia jest nieznana, nas nie było wtedy na świecie" Głupie?
Wysłany: 2009-08-07, 10:15
accurs napisał(a):
Użyłem słowa "co by było" w dodatku w czasie przeszłym?
"co by było" w czasie ...przeszłym Ciekawa koncepcja. accurs - rzecz polega na tym żeby nie dodawać psa do kota tworząc wiatry słoneczne z chmury gazów w próżni przy pomocy samolotów wywołujących antygrawitację.
Dlatego zamiast ogladać sfałszowane filmiki w rozdzielczości ubliżającej widzowi, najlepiej dowiedzieć się trochę o fizyce i innych naukach ścisłych - PRZEDTEM !
PZDR.
Jak na spowiedzi mówię, mówię prawdę świętą, odkryłem największą pomyłkę ludzkości, Wszystkie mądrości w księgach zamknięto - głupota pozostała na wolności….
Wysłany: 2009-08-07, 16:27
gagarin napisał(a):
accurs - rzecz polega na tym żeby nie dodawać psa do kota tworząc wiatry słoneczne z chmury gazów w próżni przy pomocy samolotów wywołujących antygrawitację.
Wcale nie napisałem że za pomocą samolotów tworzyli próżnię ani też, że wiatry słoneczne z chmury gazów wszystko mi przeinaczasz albo źle interpretujesz co pisze.
Chodziło mi o to, że w ten sposób można wywołać stan nieważkości. Ja wiem że to nie to samo, aby wytworzyć anty grawitacje trzeba synchronizować częstotliwość materii tzw Energi z której jest zbudowany konkretny pierwiastek czy substancja. Co do wiatrów słonecznych to są to, o dużej energi protony i elektrony, strumień cząsteczkę wypływający ze słońca. A chmury gazów to miałem na myśli drogę mleczną.
Nie podchodzę do tematu poważnie, bo jest niepoważny. Filmy i zdjęcia które przedstawiają w takich tematach to ćwiczenia astronautów? idę se stąd bo mnie atakujesz
Cytuj:
Astronauci Neil Armstrong i Buzz Aldrin podczas ćwiczeń na tle atrapy powierzchni Księżyca i lądownika.
Wysłany: 2009-08-07, 18:33
accurs napisał(a):
Chodziło mi o to, że w ten sposób można wywołać stan nieważkości. Ja wiem że to nie to samo, aby wytworzyć anty grawitacje trzeba synchronizować częstotliwość materii tzw Energi z której jest zbudowany konkretny pierwiastek czy substancja. Co do wiatrów słonecznych to są to, o dużej energi protony i elektrony, strumień cząsteczkę wypływający ze słońca. A chmury gazów to miałem na myśli drogę mleczną. Nie podchodzę do tematu poważnie, bo jest niepoważny. Filmy i zdjęcia które przedstawiają w takich tematach to ćwiczenia astronautów? idę se stąd bo mnie atakujesz
W dużej części się z Tobą zgadzam i nie w tym problem. Po prostu napisałeś to wcześniej dość zawile, (przynajmniej dla mnie) łącząc różne zjawiska ze sobą nie wiele mające wspólnego. Temat JEST na tyle poważny, że nie widzę na tym forum poważniejszego. Fotka przedstawia jeden z elementów kilkuletnich ćwiczeń jakie przechodzili wszyscy "księżycowi" astronauci. NIKT CIE NIE ATAKUJE ! Dyskutujemy i to jest normalne na forum .... dyskusyjnym.
PZDR.
Wysłany: 2009-09-15, 16:58
Ile razy jeszcze trzeba będzie powtarzać, że flaga sprawiała wrażenie łopoczącej na wietrze ponieważ rozwieszona była na stelażu?
ps. Wróć do podstawówki i się doucz, Księżyc posiada grawitację.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Bertrand Russell
Ostatnio edytowany przez Sothis, 2009-09-15, 17:00, edytowano w sumie 1 raz
Wysłany: 2011-10-15, 00:27
Kunszt archeologii kwitnie na forum.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość