REKLAMA USŁUG PREZENTOWANYCH W TYM TEMACIE ZOSTAŁA ZATWIERDZONA PRZEZ ADMINA.
Napisze krótko i zwięźle - każdy z nas ma swoje problemy, a można je rozwiązać (lub przynajmniej sobie to ułatwić) przy korekcji profilu numerologicznego. Usługa nie jest może tania, ale z mojej autopsji wynika, że świetnie działa. Ogólnie teraz bardziej pozytywnie patrzę na świat, przestałem plakietkować ludzi (pozdrowienia do Spookiego). W każdym bądź razie polecam, bo naprawdę warto.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Chryste Panie, przeraża mnie fakt, iż Admin pozwolił na umieszczenie tej reklamy. Chociaż z drugiej strony, jeśli ktos może sobie zarobić na zabobonnych ludziskach, to czemu nie? Doskonały prezent pod choinkę.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Numerologi nauczyłem się z książki w 20 minut. Po prostu tabelka z przydzielonymi liczbami do liter, zamieniasz imię i nazwisko na liczby no i każda liczba mówi coś o osobie. Ehh co za bzdura. Już wolę tarota.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Aż 20 minut ? Przecież to można zrozumieć w 20 sekund. 20 minut zajmuje napisanie programu który policzy wszystko za ciebie i wypluje "profil numerologiczny", czy jak to tam zwą.
Aż 20 minut ? Przecież to można zrozumieć w 20 sekund. 20 minut zajmuje napisanie programu który policzy wszystko za ciebie i wypluje "profil numerologiczny", czy jak to tam zwą.
20 minut jeśli nie masz tabelki i liczysz która liczba to literka
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Nie będę tutaj podważał działania numerologii, ale nie będę także bronił, bo nie znam się za bardzo na tym. Poprawię jednak kilka rzeczy.
Cytuj:
Chociaż z drugiej strony, jeśli ktos może sobie zarobić na zabobonnych ludziskach, to czemu nie?
Próbowałeś kiedyś ingerować w swój profil numerologiczny? Dodawałeś sobie imiona? Sprawdziłeś w ogóle wartość takich praktyk by móc je osądzać?
Cytuj:
Numerologi nauczyłem się z książki w 20 minut. Po prostu tabelka z przydzielonymi liczbami do liter, zamieniasz imię i nazwisko na liczby no i każda liczba mówi coś o osobie.
No, to świetnie - tyle, że tutaj nie chodzi o samo ustalenie profilu, ale także zmiany, zazwyczaj dość duże zmiany, które pozwolą Ci poprawić niektóre rzeczy. Poza tym to nie jest takie proste, a niewiele jest na naszym rynku książek o numerologii wartych polecenia.
Cytuj:
Ehh co za bzdura. Już wolę tarota.
Jak to się ma do tarota? Tarot jest metodą dywinacji dla ludzi, którzy wiedzą jak z niego korzystać. Numerologia NIE jest dywinacją...
Cytuj:
Jak już mówiłem - to dopiero początek całej zabawy.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Czyli co - trzeba wystapić do urzędu cywilnego o zmianę nazwiska ?
Jeśli chcesz to możesz. Ja mówiłem o dodawaniu imion.
Nigdy nie miałem pojęcia co ma (kur*a) moje imię, czy nazwisko do mojej osobowości. Gdyby moja matka nazwała mnie przykładowo Bronek, to byłbym kimś innym? Przykro mi, ale uważam, że to bzdury. Chyba, że tam chodzi o coś więcej....
A ja tam w to wierzę...dlaczego? Nie, nie dlatego, że łykam wszystko jak pelikan, bo dobrze wiecie, że tak nie jest...
Najpierw Voozie pisze, że może się nie lubimy, ale moderatorem będę świetnym. Potem dostaje od niego głos w ankiecie. A teraz? Teraz on mnie pozdrawia! VOOZIE! MNIE! No do ciężkiej cholewy, coś się z nim stało...nie poznaję chłopaka
Również Cię pozdrawiam, Voozie. Może twoje nastawienie to efekt książki czy twojego mistrza, a może to efekt tego, że w końcu skończyłeś 18 lat
Nie wiem i tak naprawdę nie chcę wiedziec. Dla mnie ważne jest to, żebyśmy się dogadywali tak, jak teraz.
A ja nieszczególnie. Jakoś numerologia nigdy do mnie nie przemawiała. A może po prostu nie spotkałam kogoś kto mógłby mi objaśnić z czym to się je. A jeśli chodzi o takie tematy to raczej samouctwo wolałabym zostawić na rzecz rzetelnej wiedzy od kogoś kto się na tym zna.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Strona 1 z 1
[ 12 posty(ów) ]
Wyślij odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość