@Hunter Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Temat postu:
Wysłany: 2004-11-25, 12:40
nie próbowałem i nie mam zamiaru ......powiem tylke ze kazda klÄ…twa moze powrócić ze zdwojonÄ… siłÄ… jeÅ›li rzuci siÄ™ ja na kogoÅ› kto ma np. zdolnoÅ›ci nadprzyrodzone . lub jesli w ogóle siÄ™ na tym zna , i potrafi siÄ™ przed niÄ… obronić.
Temat postu:
Wysłany: 2004-11-26, 22:14
klÄ…twa zadziałała ale obawiam siÄ™ że zastępy złego mnie namierzyły bo coÅ› mnie przeÅ›ladowało tzn czuje jak ktoÅ› za mnÄ… soti tuż obok ale jak siÄ™ odwracam nikogo nie ma
ja tam lubie motyw klÄ…twy wszelakiej. KiedyÅ› chciałem się w to pobawić i zrobić "prezent" kumplowi, ale zrezygnowałem, bo ja jestem dobry człowiek.... Też uważam że klÄ…twy należy żucać z umiarem i głowÄ…- bo taka potrwfi wrócić do nas nawet za 20 lay i niĽle zamieszać. A co do samej klÄ…twy to ja uważam że to jest skupisko złej energi wysłanej pzrez człowieka lub kilku ludziów w czelu zniszcze nia innego. Energia ta może być tylko zła i bedzie przeÅ›ladowała człowieka aż osiÄ…gnie swój cel (właÅ›ciwie cel rzucajÄ…cych). natomiast co do powrotów to tak myÅ›le że klÄ…twa wraca jeżeli została rzucona na dobrego człowieka, jaeżeli na złego to nie wraca (złoÅ›ć musi wynikać z całoÅ›ci a nie z naszego osÄ…du nad danÄ… osobÄ…). Wiem że głupia teoria ale moja
klatw JESZCZE nie rzucałam...ale duchy wywoływałam i powiem wam ze ciagnie mnie do tego...gorzej jednak ze skutkai jakie poniosła ze soba ta zabawa...teraz juz nie jest tak smiesznie jak wczesniej :546:
duchy wywoływałam i powiem wam ze ciagnie mnie do tego...gorzej jednak ze skutkai jakie poniosła ze soba ta zabawa...teraz juz nie jest tak smiesznie jak wczesniej :546:
Możesz rozwinÄ…ć ten wÄ…tek, bo mnie bardzo ciekawi?
najpierw chciała bym opisac miejsce w ktorym wywoływałysmy duchy....jest to dom mojej przyjaciółki...jej rodzice kupili go 2 lata temu od starszej kobiety ktora nie potrzebowała juz takiego duzego domu po tym jaj jej rodzina wyprowadziła siÄ™ z tamtad po smierci małej dziewczynki- dziewczynka wpadłÄ… do małej studzienki i na skutek uderzenia w głowe umarła_to był pierwszy dzien pracy mojego taty w szpitalu i to on ja wyciÄ…gał- ta kobiety była na dodatek niewierzaca dom był nieposwięcony a oknach od strony rzeki były kratu...
[ Dodano: 2004-12-25, 10:52 ] to było gdzies z poł roku temu jak nie dłuzej nie pamietam dokładnie....poszłam do eweliny-tak ma ona na imie-aha zapomniałam dodac ze mieszka ona z rok młodsza siostra bo jej rodzice sa w grecji, czasami od niedzieli do wtorku miesza z nimi babcia, ale przewaznie sa same-jej siostra wpadła na pomysł duchy zeby sobie wywołac, a ze ja lubie taka adrenalinke wiec zaczełysmy...wzięłysmy swieczki i4 łyzeczki owinięte w papier-to było wywoływanie podswadomosci zapewne wiecie o co chodzi- no i zaczęło siÄ™ - faktycznie po wypowiedzeniu danej regoły łyzeczki przeszły przez papier....to było kilka razy, jeszcze nigdy tak siÄ™ nie bałam
[ Dodano: 2004-12-25, 11:05 ] taka adrenalina jest wskazana!!!! po tym jak ja siÄ™ w wywoływanie bawiłam powaznie jakies dziwne rzeczy siÄ™ dzieja w domu...moze to nic szczególnego ale takie drobnostki np..fotokomurka miga jak głupia a pies biega od bramki do drzwi i szczeka mimo ze nic tam nie ma... o albo jeszcze to ze swiatło samo siÄ™ zapala brrr....to było najgorsze...albo telefon samoistnie siÄ™ zaczyna swiecic jak cos o duchach wspominam....powaznie ostatnimi czasy to mam niezłego stracha
[ Dodano: 2004-12-25, 11:08 ] moja kolezanka-ta z nawiedzonego domu_miała sen....ze ja poszłam do niej do pokoju i stałam i cos trzymało mój telefon w gorze...a potem biała postac z niebieskimi oczami stała w oknie.... nie wiem jak to siÄ™ dzieje ale za kazdym razem jak mowie komus o duchach telefon samoczynnie mi siÄ™ zapala!!!! ale to nie ta historia -to było 13 listopada(jest o tym mowa na innym forum) siedzac w nawiedzonym domu w salonie zaraz obok jest sypialnia i duze drzwi były otworzone -ja wiem chyba z 8 osób nas było-w pewnym momencie spojrzałam w strone sypalni. przez pokoj pzelaciało czy przesunęło sie-nie wiem jak to okreslic-cos jak biały cien...nic nikomu nie mówiłam tylko spojrzałam na chłopaka który siedział obok mnie on spojrzał na mnie i zapytał czy tez to widziałm, w sumie to 3 osobu TO widziały...serce tak mi waliło ze nie wiedziałm co siÄ™ dzieje...potem przez cały czas słychac było jakies stukania...nie wiem czy to zbieg okolicnosci czy tylko nasza wyobraĽnia
[ Dodano: 2004-12-25, 11:11 ] takie dziwne odgłosy i przewidzenia zdarzaja siÄ™ dosc czesto... przedwczoraj znowu wywoływałysmy duchy tzn chciałysmy sprawdzic czy na pewno wszystkie duchy odwołałysmy ale kiedy łyzeczka przeszła 2 razy okazało siÄ™ ze nie odwołałysmy...a ze kolega miał stracha podczas wzywania podswiadomosci wstał i zgasił swieczke :549: potem samoczynnie swiatło siÄ™ zapalało miałysmy takiego stracha ze nasi koledzy zostali z nami do rana
[ Dodano: 2004-12-25, 11:12 ] pogasilismy wszyscy swiatła i poszlismy spac..rano wstajemy a ty swiatło na gorze cały czas siÄ™ pali....
[ Dodano: 2004-12-25, 11:13 ] jest jeszcze kilka takich historii ale jesli was to zaciekawi to chcetnie napisze o tym
ale własnie chodzi o to ze ja nie wiem jak skontaktowac siÄ™ z duszami...to samo tak wyszło nie wiem moze to wszystko to zbieg okolicznosci??ale naprawde pasjonuje mnie takie cos... i własnie ja sam achciała bym siÄ™ czegos dowiedziec np. skad wziasc ksiÄ…zki jakies aby siÄ™ skontaktowac z tamtym swiatem
NO RISK NO FUN---bzzzz
Temat postu:
Wysłany: 2004-12-25, 14:27
Kiedy czytałem tÄ… historie przypomniała mi siÄ™ ksiÄ…żka "Wyklęty" Mastertona - straszne(zwłaszcza huÅ›tawka)
bardzo ciekawa sprawa , tez chciałbym siÄ™ kiedyÅ› w to pobawić ale po 1 boje siÄ™ skutków, po2 nie mam z kim
co do samego kontaktu ze zmarłymi to najlepiej "zatrudnić" medium , no ale jak nei mamy takiej mozliwoÅ›ci to sporo informacji jest w necie , na stronach o czarnej magii , okultyĽmie itp.
osobiÅ›cie uważam ze wywoływanie duchów w taki sposób jak robi to OSA to igranie z ogniem , zajmowanie siÄ™ rzeczami tak potężnymi bez zadnej wiedzy na ten temat to coÅ›....ryzykownego
moja kolezanka tez siÄ™ w to kiedyÅ› bawiła .........i omal nie popełniła samobójstwa , nie wiem dlaczego bo nie chce powiedzieć , ale przestrzegała mnie przed tym
oczywiÅ›cie wszyscy chcemy posłuchac wszystkich twoich historii
znajomi tez mnie przestrzegali ale mnie ciagnie do tego jak na razie nie mam ochoty przerywac tego jak nie masz z kim to zapraszam do Krasnika!!!
[ Dodano: 2004-12-25, 13:01 ] nastepna historyjka z moim kuplem poszlismy do eweli po zeszyt no wiec musielismy wszyscy isc na gore bo ona sama siÄ™ bała-nic dziwnego- jak zeszlismy na dół drzwi same siÄ™ zamknęły na klucz jak wypadlismy z tego domu to az siÄ™ kurzyło za nami...
NO RISK NO FUN---bzzzz
Temat postu:
Wysłany: 2004-12-26, 13:03
dzieki za zaproszenie , ale troche za daleko....
ta ostatnioa historia brzmi troche naciÄ…ganie......kto otworzył drzwi? dlaczego w ogóle "coÅ›" pozwoliło na ich otwarcie?.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość