oczywiscie mozesz to skomentowac co napisze-to jest wrecz wskazane.... ]a w domu nic siÄ™ nie dzieje,teraz ksiadz chodził wiec cały dom został poswiecony....i siÄ™ skonczyło...ale nie mowie ze to koniec wywoływania duchów
a powinnam???? nie no co ty kazdy ma prawo dowłasnego zdania ,tak samo nie kazdy musi mi wierzyc w to co pisze prawda...przeciesz moge kłamac i zmyslałc zeby szumu narobic wokół siebie no nie
Ja osobiÅ›cie bym chciał zobaczyć ducha. Nie będę ukrywał, że się boje. Ludzie bojÄ… się nie znanego. Ja nie wywołuje duchów bo się boję, że mnie jakiÅ› opęta. Czytałem dużo takich artykułÃ³w gdzie opętane osoby popełniajÄ… samobójstwo. Słyszałem także, że jest ktoÅ› ma słabÄ… psychike, ma jakiÅ› uzależnienia typu alkohol, papierosy to jest podatny na takie opętanie. OsobiÅ›cie nie pale i nie pije, uważam się za osobe o mocnej psychice, czuje się także mocny fizycznie ale i tak się boje nie znanego (wywoływania duchów).
Ja Tobie wierze osa, i mi nie musisz niczego udowadniać.
Nie wiem czy powinnaÅ› się bać, bo ja się na zanm na tego typu rzeczach. Wiem, że jak się do tego odpowienio podejdzie to nie zagraża to zdrowiu lub życiu.
Interesuje mnie jakie sÄ… Twoje odczucia. Czy Ty się tego boisz? Jak jesteÅ› do tego nastawiona? Jakie sÄ… Twoje poglÄ…dy na te teamty?
jak wywołujemy duchy to po prostu jestem strasznie na tym skupiona...ale mam tez bardziej wytęzony słuch(z powodu strach)bo boje siÄ™ kazdego szmeru-od razu jaki podejzany mi siÄ™ wydaje ale ja lubie adrenaline i siÄ™ bawic..wiec podoba mi siÄ™ to...jednak mysle pozytywnie ze nie bedzie zadnego opętania..tylko duch odejdzie... jednak jak jestem sama strach jest juz wiekszy....to juz nie adrenalina tylko szok!!!!dlatego sama nigdy nie chodze do tego pokoju
Jakie sÄ… Twoje poglÄ…dy na te teamty (duchy, wywaoływania duchów itp) ?
Temat postu:
Wysłany: 2005-01-30, 21:45
"lubie siÄ™ bawić.." no nie wiem czy to dobre okreÅ›lenie , a jeÅ›li uważasz to za dobre okreÅ›lenie to współczuje ci........i mam nadzieje ze to pozostanie dla ciebie tylko "zabawÄ…"...
Temat postu:
Wysłany: 2005-01-31, 09:42
czego ja wiedziałam ze siÄ™ do czegos przyczepisz nie wazne.....jak dla mnie to mi to okreslenie pasuje....
Temat postu:
Wysłany: 2005-01-31, 16:02
dobra OSA , od teraz nie bede zwracał uwagi na twoje posty.......
Rejestracja: 2004-08-30, 20:13 Posty: 85 Miejscowość: Noc i mrok
Temat postu:
Wysłany: 2005-03-01, 14:49
Muszę się zgodzić z Masterem.... "Lubie się bawić" to złe okreslenie.... Adrenalina... Nom ok, tylko musisz mieć jeszcze Å›wiadomoÅ›ć, że kiedyÅ› może się wydarzyć coÅ› więcej niż tylko zapalone radio czy Å›wiatło... I wtedy to już nie będzie takie zbawne!!! Poza tym nie powinnaÅ› myÅ›leć tylko o sobie, bo coÅ› złego może przydarzyć się również któremuÅ› z twoich przyjaciół, a ty? Nie miałabyÅ› wtedy wyrzutów sumienia, że też w tym uczestniczyłaÅ› i się poniekÄ…d do tego przyczyniłaÅ›? Pytam retorycznie, bo odpowiedĽ chyba zna każdy z nas... A poza tym jestem zdania, że wywoływać byty, powinny osoby które majÄ… dużÄ… wiedzę na ten temat, albo przynajmiej powinna wÅ›ród was być osoba- choć jedna- która będzie wiedziała co robić w razie jakichÅ› poważnych komplikacji... Nom, ale ty zrobisz jak uważasz, ja mam nadzieję, że wiesz co robisz i że nic złego się nie stanie, no i powodzenia- przede wszystkim..........
aphrodisiana ma rację dopóki nie odwoła się ducha ten będzie się kręcił i niedawał ci spokoju i nawet jak będziesz myśleć że już odszedł to on tam będzie... jak nie odwaołałaś ducha zrób to i nie baw się w to więcej a jak odwołałaś to módl się że zrobiłaś to dobrze...
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość