Rejestracja: 2007-10-13, 19:17 Posty: 193 Miejscowość: z piekła ;)
Temat postu: Mój dar
Wysłany: 2007-10-13, 23:43
Założyłem ten topic aby podyskutować o darach. Mnie wydaje się że mam dar jasnowidzenia ale nie umiem tego kontrolować. Umiem przewidzieć co się stanie zaraz i w najbliższym czasie, ale nie zawsze. Dlaczego? Czyżbym był tylko pół-medium, czy po prostu muszę nauczyć się "wyciszać umysl i slyszeć głos midichlorianów"?
// Zmienione by The Little One w celu usunięcia błędów ortograficznych (;
Ostatnio edytowany przez xXx, 2007-10-15, 15:58, edytowano w sumie 1 raz
Ja tez mam dar jasnowidzenia i lekkiej telekinezy. Nie jesteś żadnym pół-medium, tylko musisz rozwinąć się duchowo w tym kierunku. Możesz np. nauczyć się rozmawiać z podśwaidomością, a potem poprzez podśwadomość z nadświadomościa, ktora wie wszystko. Jeśli chcesz się o tym czegoś dowiedzieć, to pogadaj z The Little One. Ona wyjaśniła mi sporo rzeczy (pozdro TLO;]). Czy mi się wydaje czy midichloriany to wymysł gwiezdnych wojen?? lubie star wars ale midichloriany to fikcja
"Jeśli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
- Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez polikopolik, 2007-10-15, 16:04, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu: THX MAN!
Wysłany: 2007-10-14, 00:51
polikopolik napisał(a):
ja tez mam dar jasnowidzenia i lekkiej telekinezyu. nie jesteś żadnym pół medium tylko musisz rozwinąć się duchowo no i w tym kierunku. Możesz np. nauczyć się rozmawiać z podśwaidomością a potem poprzez podśwadomość z nadświadomościa ktora wie wszystko jeśli chcesz się o tym czegoś dowiedzieć to pogadaj z The Little One ona wyjaśniła mi sporo rzeczy (pozdro TLO;]). Czy mi się wydaje czy midichloriany to wymysł gwiezdnych wojen?? lubie star wars ale midichloriany to fikcja
bo midichloriany to ja zciągnąlem z gwiezdnych wojen, jestem ich zgorzalym fanem i po prostu poslużyłem się radą wypowiedziana przez qui gon gina anakinowi kiedy go zapytał co to są re midichloriany uznalem że ladnie to będzie tu pasować . a tak w ogóle to dzięki za radę, pogdam z the little one.
p.s
zawsze chcialem być telekinetykiem, nawet nie umiem opisać jak bardzo... czy jest to nie do zdobycia czy to można mieć tylko poprzez posiadanie daru i koniec czy da sieto w jakihś sposób osiągnąć?
zawsze chcialem być telekinetykiem, nawet nie umiem opisać jak bardzo... czy jest to nie do zdobycia czy to można mieć tylko poprzez posiadanie daru i koniec czy da sieto w jakihś sposób osiągnąć?
Można przy pomocy pewnych testów sprawdzić, czy się posiada takie zdolności.
Można np wykonać jakiś eksperyment z telekinezą, tyle że przeważnie eksperyment taki wymaga pracy zespołowej (tj osoba egzaminowana i kilku świadków).
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
sprawdz w dziale psionika tam iv umiescil taki test ja go przeszedlem na jasnowidzenie zlookaj to . Czytalem na takim forum ze mozesz to rozwijac takŁ wez karttke i kostke do gry wybierz sobie jaki chesz wynik i rzucaj probojac sprawic ze wznik taki bedzie i zapisuj wzniki- jeszcze probuj kumulowac energie na kostce zapisuj wzniki i tak cwiczysz telekineze potem bedziesz mogl poruszac monetami i takie tam a potem przejdiesz do samochodow XD
"Jeśli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
xXx, midichloriany to wymysł nowych epizodów (zresztą tego najgorszego jakby tutaj precyzować). Nie ma czegoś takiego jak dar jasnowidzenia, telekinezy. Jeżeli coś takiego istnieje, to jest to automatycznie blokowane (ewolucja się pospieszyła i musiała się cofnąć) albo tego po prostu nie ma i jest to wymysł ludzi. Na ruchy kostki podobno każdy potrafi wpływać w sumie ciekawa sprawa...biorąc pod uwagę sztuki dalekiego wschodu (zakon Shao Lin) to na rozwinięcie takich mocy potrzebne są lata bardzo ciężkich praktyk (mnisi potrafią ściskać do gardłą ostrze, a ono nie zrobi im krzywdy) ew. jeszcze jedną sztukę, której nazwy nie pamiętam, a która pozwala właśnie na zadawanie ciosów na odległość. Jeżeli więc coś w tym jest, to wymagałoby to od Ciebie porzucenia dotychczasowego życia i poświęcenia go na ciągły trening, ale czy to się opłaca?
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-14, 17:17
Darnok napisał(a):
xXx, midichloriany to wymysł nowych epizodów (zresztą tego najgorszego jakby tutaj precyzować). Nie ma czegoś takiego jak dar jasnowidzenia, telekinezy. Jeżeli coś takiego istnieje, to jest to automatycznie blokowane (ewolucja się pospieszyła i musiała się cofnąć) albo tego po prostu nie ma i jest to wymysł ludzi. Na ruchy kostki podobno każdy potrafi wpływać w sumie ciekawa sprawa...biorąc pod uwagę sztuki dalekiego wschodu (zakon Shao Lin) to na rozwinięcie takich mocy potrzebne są lata bardzo ciężkich praktyk (mnisi potrafią ściskać do gardłą ostrze, a ono nie zrobi im krzywdy) ew. jeszcze jedną sztukę, której nazwy nie pamiętam, a która pozwala właśnie na zadawanie ciosów na odległość. Jeżeli więc coś w tym jest, to wymagałoby to od Ciebie porzucenia dotychczasowego życia i poświęcenia go na ciągły trening, ale czy to się opłaca?
nie musisz mi mówić że midichloriany to wymysł nowych epizodów, bo sam to wiem lepiej niż potrafisz to sobie wyobrazić. a co telekinezy to fakt że tego się nie nauczę. ale dar jasnowidzenia to wedłóg mnie istnieje, a przynajmniej coś w tym stylu, bo choćbyś miał mi głowę uciąć to nie dam sobie powiedzieć że fakt, że umiem przewidzieć (prawie zawsze) co stanie się za chwilę to zbieg okoliczności.
to istnieje darnok i jeśli masz do tego predyspozycje to wcale nie musi zająć lata w tedy zajmuje to miesiące serio sporo o tym czytałem ostatnio, ale i tak trzeba mieć sporo wolnego czasu ja teraz mam sporo czasu bo jestem chory ale i tak tego nie robię bo wole pomalować sobie figurki wladcy pierscieni i nimi pograc
Pytanie do xXx. Jak przewidujesz przyszłość, chodzi mi o stan w którym poznajesz przyszłość np. może to być sen albo krótkie niewyraźne przekazy w postaci zamglonych zdjęć, przerwanych filmów i.t.p. A tak wogule to może zwykłe pierdu-pierdu ja też ostatnio myślałem, że przewidziałem przyszłość w śnie, (śniło się w czwartek) ale w piątek nic się takiego nie wydarzyło.
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-14, 18:41
Banshee napisał(a):
Pytanie do xXx. Jak przewidujesz przyszłość, chodzi mi o stan w którym poznajesz przyszłość np. może to być sen albo krótkie niewyraźne przekazy w postaci zamglonych zdjęć, przerwanych filmów i.t.p. A tak wogule to może zwykłe pierdu-pierdu ja też ostatnio myślałem, że przewidziałem przyszłość w śnie, (śniło się w czwartek) ale w piątek nic się takiego nie wydarzyło.
Ani we śnie, ani też w postaci obrazów stałych czy róchomych. tylko za pomocą niewiarygodnie silnego czucia, ja po prostu czuję że coś będzie tak a nie inaczej. ja po prostu wiem. i tyle. a nie że mi się zaraz jakieś obrazy ukazują.
Tak nagle doświadczas to " niewiarygodnie silnego czucie" , np. siedzisz na kibelku i czujesz, że jutro F-16 rozbije się w warzywniaku na twojej dzielnicy
Temat postu: tak
Wysłany: 2007-10-14, 19:35
Banshee napisał(a):
Tak nagle doświadczas to " niewiarygodnie silnego czucie" , np. siedzisz na kibelku i czujesz, że jutro F-16 rozbije się w warzywniaku na twojej dzielnicy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość