Rejestracja: 2007-10-13, 19:17 Posty: 193 Miejscowość: z piekła ;)
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-15, 16:28
The Little One napisał(a):
Zastanawiam się tylko, dlaczego operujecie tu terminem 'medium'.
Może dlatego, że nie znamy się tak bardzo na terminach jak Ty. No, przynajmniej ja, moją działką są raczej duchy więc na terminach związanych z przewidywaniem itp. nie znam się za bardzo
aha i taka jedna sprawa. The little one, zuważyłem że zmieniłaś mój pierwszy post w tym topicu "w celu poprawienia błędów ortograficznych". Zapomniałam tu o tym wspomnieć, ale mam dys-ortografię i mimo szczerych chęci często popełniam błędy nie będąc w stanie ich zauważyć.
no cóż, także kiedy robię błędy to nie znaczy że jestem jakieś dziecko neo czy coś.
Ostatnio edytowany przez xXx, 2007-10-15, 16:36, edytowano w sumie 1 raz
Na początku stanę po stronie kobiet czemu tak napisałeś xXx?? nie wszystkie kobiety takie są to zależy od osoby. A druga sprawa TLO mówisz jak w Matrixie "każdy może zrobić to w co wierzy" sorki jeśli coś przekręciłem no i wogóle TLO traktuję cię jak mistrza Yode jesteś chyba osobą, która najlepiej umie coś tu wytłumaczyć i ma w dodatku co tłumaczyć (czyli że się znasz) no i wogóle pozdro!!
Aha zrobiło się off topic więc wródźcie do tematu. I nie kasujcie mi posta.
"Jeśli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
xXx, masz jakies problemy z kobietami czy cos? O_o uraz trauma?potrzebowałes się dowartościowac? niech Ci bedzie, i tak wiem lepiej mnie smieszy za to Twoje podchodzenie do tematu jakbys miał unikatową umiejętnośc. no wiec mowie: nie masz dla mnie to kobieca intuicja w przypadku kobiet nieco silniejsza niz u facetów, zwij to jak chcesz.
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-15, 21:07
no i o wlaśnie takim szpanerstwie tu mówiłem. ale koniec tematu, na następny post o kobietach nie odpiszę wcale. Dodam jeszcze tylko że problemów z kobietami nie mam, wręcz przeciwnie, same do mnie przychodzą (co jest strasznie męczące). powtarzam koniec tematu, wracamy do zdolności
za pomocą niewiarygodnie silnego czucia, ja po prostu czuję że coś będzie tak a nie inaczej
xXx! JA MAM DOKŁADNIE TO SAMO, co opisałam na początku mojego pobytu na PZP w innym temacie. KURDE! ALE JESTEŚMY DO SIEBIE PODOBNI xD
[ Dodano: 2007-10-15, 23:08 ]
Cytuj:
Mężczyźni zdecydowanie mają przewagę
a co do tego to się nie zgodzę. Kobiety i mężczyźni powinni się uzupełniać, a nie roztrzygać kto jest lepszy, a kto gorszy...
'Czas to ż y c i e. Życie jest skończonym kawałkiem c z a s u, który został Ci podarowany jak czysta kartka do pokolorowania, zabazgrania albo zmięcia i wyrzucenia do kosza na śmieci. Czas to życie. A życie jest dla ludzkiej jednostki wartością tak cenną i unikalną, że głupotą byłoby przeliczanie go na jakiekolwiek inne dobra materialne...'
Jestem człowiekiem, który, zgubiwszy drogę, postanowił wydeptać sobie własną.
no dooobra <niechętnie> mój drugi dar to "wysysanie" negatywnych emocji z innych osób i ich neutralizowanie. To pierwsze mi się udało po raz pierwszy jak miałam 11 lat (zaraz po dojściu na paranormalium), ale z drugim nie mogłam sobie poradzić. Każdy chyba może sobie wyobrazić- nie dość, że się jest samemu w złym nastroju jeszcze dochodzą gniew, chęć zemsty, smutek, strar etc etc osoby, z której się "wysysało" te emocje. Kurcze, trzeba dużo samozaparcia, żeby kogoś nie zabić
'Czas to ż y c i e. Życie jest skończonym kawałkiem c z a s u, który został Ci podarowany jak czysta kartka do pokolorowania, zabazgrania albo zmięcia i wyrzucenia do kosza na śmieci. Czas to życie. A życie jest dla ludzkiej jednostki wartością tak cenną i unikalną, że głupotą byłoby przeliczanie go na jakiekolwiek inne dobra materialne...'
ja kontroluje ten "dar". Tyle że jeśli jestem zestresowana, zmęczona i/lub rozkojażona to mi się nie udaje. Trzeba się przy tym skupić przez chwile. I to nie jest tak, że tobie tylko posiedzę przez chwile przy bijących się chłopakach, a oni nagle stają się aniołkami, nie! Muszę się skupić na czyiś oczach, najlepiej, jak będę mogła go dotknąć (najlepiej w czoło). Wtedy emocje bezpośrednio "spływają na mnie". Ale wole z tego nie kożystać, bo jak się to mówi- jeśli pies nie zagryzie to Kocica zadrapie na śmierć <nawiązanie do mojego starego przydomka>. Chodzi o to, że muszę mieć czas na "neutralizacje" tych emocji, jak ktoś mnie w tej chwili wkurzy to obrywa (i to nieźle )
[ Dodano: 2007-10-15, 23:38 ] a co do avka- nmzc.
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-16, 00:56
Jak mi by się takie coś przydało, Dyrektorka w szkole by miała peszek hehehehehehhhhh...
czy dobrze myślę że odkrycie tego daru skłonilo Cię do wstąpienia w progi tej strony?
o tym darze dowiedziałam się dopiero po dojściu na pzp. A Zjawiskami paranormalnymi interesowałam się od baaardzooo baaardzooo dawna... właściwie to nawet nie wiem od kiedy dokładnie Wiem, że już jako piącioletnia dziewczynka mogłam gadać o duchach i marsjanach godzinami
Ekhu! == Do pogaduszek nie na temat służą komunikatory typu GG, Tlen, Skype etc d; // The Little One
Ostatnio edytowany przez Komandoska-94-, 2007-10-16, 01:01, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu:
Wysłany: 2007-10-16, 01:06
TLO, o to tu chodzi żeby pisać o swoich doświadczeniach z darami. a te, są równierz zjawiskami nadprzyrodzonymi zupełnie jak wszystkie inne.
xXx, zjawiskiem nadprzyrodzonym nie jest rozmawianie o duchach, czy też zainteresowania o tematyce paranormalnej. Błąd myślowy d; //The Little One
[ Dodano: 2007-10-16, 15:27 ] błąd myślowy... ciekawe czyj... dobra kończmy z tym, nie chcę się kłucić z modami, mam tego dosyć po tym jak dostałem osta na forum zd action tylko dlatego żę miałem rację a mod jej nie miał
[ Dodano: 2007-10-16, 15:29 ] a tak w ogóle TLO to szcuneczek, nie chcę Cię obrazić czy coś... respect!
dobra, wracajmy do tematu...
Ostatnio edytowany przez xXx 2007-10-16, 01:12, edytowano w sumie 2 razy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość