Potem poczytam, temat, sam TEMAT mnie rozwalił TOTALNIE!
Przecież to nie kobieta LOOOL
Chciałbym zauważyć, że w raju kobieta podarowała mężczyźnie jabłko, które wskazał jej wąż vel jaszczur... W zasadzie to jaszczur, bo po tym numerze ukroili mu nogi Dodatkowo, bo nie będe zaglądał gadowi do spodni, upadły był anioł, a nie anielica.
Z własnych doświadczeń jestem pewny, że to jest on i zawsze się przedstawia jako facet płci męskiej ... No ale już nie długo, gdyż "przyszła kryska na matyska"
[ Dodano: 2008-03-11, 14:10 ] "czy szatan jest postacia paranormalna?"
A debile? Na ziemi stosunkowo powszechni
[ Dodano: 2008-03-13, 09:23 ] " zobaczyła czarna stojaca postac w kapturze, patrzaca się w kierunku domu....Powiedziła ze wie ze widziała szatana poprostu to WIE"
Wszystko co widzisz jest zaklęte w twojej wyobraźni. Można to przetłumaczyć jako wizję senną. Zrobimy tak, zło przeważnie się ukrywa, dlatego na przyszłość zauważ, kto się zakrywa za czarnymi okularami, czy zasłania twarz - tylko ten, który ma coś do ukrycia > tym sposobem będziesz unikał "mrocznych" osób, które sprowadzają kłopoty.
Ukrywanie się pod kapturem/w płaszczu oznacza nie mniej nie więcej, że ktoś nie chce się tobie pokazać z jakiegoś względu.
I teraz, moim zdaniem ten wujek jest nie tyle opanowany przez zło, co kuszony i to z własnej głupoty. Nie wiem, gdzie jego żona miała oczy, kiedy za niego wychodziła, ale chyba trafił swój na swego. Bo w obu tych osobach jedno co bije po oczach, to totalna głupota.
Jeśli masz serce na swoim miejscu, to nie bądź ofiarą losu i wspomóż ciotkę w walce z tym jej przygłupem, na pewno TVN by się zainteresowałą tą sytuacją. Policja w niczym nie pomoże, oni nie mają serca - sam się na nich przejechałem tydzień temu.
W każdym razie, cokolwiek nie siedzi w ich domu, trzeba sprawe nagłośnić i rozłączyć to małżeństwo, pytanie tylko, czy zareagujesz odpowiednio szybko, by nie stało się tam gorsze nieszczęście, jak już się dzieje, czy może będziesz czekał aż ich oboje szlag trafi.
Nie czyń drugiemu tego, co tobie nie miłe, a nie miłym jest ignorancja, czyż nie?
Szatanem bym się nie przejmował, bo gdzie mądrość, tam święty spokój.
[ Dodano: 2008-03-13, 09:25 ] Asto
"Obecnie nic nigdy mi siÄ™ nie ukazalo, chodz chcialbym bardzo ujrzec ducha badz cos w tym stylu"
Całe życie przed tobą, ciekawi dostają nagrodę - jednak miej oczy szeroko otwarte, bo w każdej puszczy można dojrzeć kiwający się listek i bynajmniej to nie musi być zwierze, czy wiatr
Temat postu:
Wysłany: 2008-05-29, 20:47
No według mnie to sam szatan nie był, bez przesady, albo jego sługa wysłany po to, by szerzyć złow tym domu, albo ten wampir ener. (ps mógłby mi ktoś napisać, co to dokładnie jest? z góry dzięki) i dobze ze się ciocia modli ale wyskiłki jednej osoby nie tsarczą musicie jej pomóc pozdro
Arsenal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! is only a winner
mnie się osobiście wydaje że ta osoba którą ujrzała Twoja mama była wysłannikiem być może diabła ,która miała być dla niej znakiem żeby się w to nie mieszała i stąd odeszła gdyż być może jest w stanie pomóc Twojej Cioci.
Nie jestem pewien ,takie jest tylko moje zdanie na ten temat.
Rejestracja: 2008-06-15, 10:42 Posty: 10 Miejscowość: Polska - Gdańsk - Nowy Port.
Temat postu:
Wysłany: 2008-06-18, 21:52
Szatan? Może sługa, szatan nie zajmuje się błahostkami.
Prosiaczek idÄ…cy w tyle za Puchatkiem wspiÄ…Å‚ siÄ™ na paluszki i szepnÄ…Å‚ :
- Puchatku!
- Co, Prosiaczku?
- Nic - rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś.
Temat postu: Re: szatan
Wysłany: 2008-08-09, 18:54
Takich historii jest wiele . Też wierzę tej kobiecie . Dlaczego miała by kłamać ? Może ktoś umierał w tym domu i bardzo cierpiał . Może ktoś kogoś zabił . Jeżeli takie rzeczy w jednym domu zdarzają sią często to znaczy że coś złego tam się stało .
Uzytkownik zablokowany w wyniku przekroczenia dopuszczalnej ilosci ostrzezen, blokada obowiazuje do: 20 lis 2008
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość