Temat postu: czy ludzie z Wawy i okolic chcieliby siÄ™ przylaczyc????
Wysłany: 2008-10-02, 20:35
witam! pisze to gdyz fascynuje mnie temat zycia po smierci... naogladalam siÄ™ zagranicznych programow o grupach ludzi probujacych zdobyc dowody na istnienie duchow...szukajac jednak podobnego rodzaju grup w polsce nie natknelam siÄ™ na nic w tym rodzaju...co mnie dziwi...bo nie wierze zeby nie bylo w tym kraju ludzi zafascynowanych tymi zjawiskami....
tak wiec...jestem zdeterminowana odnalesc poprzez chocby ten portal ludzi... ktorzy z zapalem i wiara przylaczyliby siÄ™ do podobnego rodzaju grupy.. jestem z warszawy...wiec dobrze byloby odnalesc kogos tu w okolicy... moze zaznacze fakt iz nie jestem jakas 16letnia gowniara chcaca bawic siÄ™ w wywolywanie duchow...podchodze do tematu powaznie i profesjonalnie...)
Temat postu: Re: czy ludzie z Wawy i okolic chcieliby siÄ™ przylaczyc????
Wysłany: 2008-10-02, 20:45
co jest z tymi 16latkami?? wszyscy chca duchy wywolywac.. lepiej bys poszukala nawiedzonych miejsc, albo cos... niestety z wawy nie jestem, moze ktos z forum bylby chetny? bylo by ciekawie
Wysłany: 2008-10-02, 20:58
dokladnie to mnie interesuje... jakies spotkania w terenie...jak naj bardziej.... gdzies gdzie mozna byloby na tego typu zjawiska siÄ™ "natknac".. i koniecznie kamerki...nagrywarki do zapisu audio i tak dalej....
bardzo interesuje siÄ™ tym...to mnie wrecz fascynauje... gdyby tylko zebrac ludzi z podobnym zapalem to na 100% byloby interesujaco!!!
powaznie zainteresowanych prosze o poinformowanie mnie a podam maila w ktorym konkrety juz by siÄ™ omowilo!!!!
Wysłany: 2008-10-02, 21:30
Czytałem o jednym takim "spotkaniu" w rzekomo nawiedzonym domu. Słuchałem nagrań z tamtych wydarzeń. Muszę powiedzieć, że fajnie to brzmi, kiedy głos śmiejącej się kobiety przechodzi w głos ryczącego mężczyzny. Życzę sukcesów.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Wysłany: 2008-10-12, 02:01
Nigdy, ale to N-I-G-D-Y nie przywołuj duchów jeśli jesteś nowa w "duchołapaniu", już to pisałem na tym forum nie raz, ale napisze i następny: Jak nie masz większego doświadczenia z tym nie zaczynaj od tej strony, jak już udałoby Ci się przywołać zagubioną dusze, to pamietaj że wcale nie musi wracać do siebie. Jedyna opcja wtedy jaka nam zostaje to prawdziwe medium. Uwież mi że duchy to nie zabawa! Ja z moimi ziomkami chodzimy na ghost hunt'y(w zasadzie planujemy zrobić drugi, na mojej działce gdzie zmarło dwóch typków, jeden na zawał na fotelu, drugi jeszcze nie wiem, matka uparła się że woli o tym nie mówić...), i mamy zasade, nigdy ale to NIGDY nie przywoływac duchów. Owszem mozna spróbować nawiązać z nim kontakt, np.: "Jeśli tu jesteś spróbuj wydać jakiś dzwięk, stuknij, puknij"- coś w tym stylu, ale tu też istnieją pewne granice, których przekraczać się nie powinno.
Wysłany: 2008-10-29, 18:15
szkoda, mam ten sam pomysł co Ty ale 300km będzie
Kiedy odejde, wszystko bedzie takie samo, matki beda kochac, dzieci mówic: mamo... Kiedy umre wszystko bedzie zyc, ptaki beda spiewac i nie zmieni się nic Kiedy ja bede w niebie za grzech pokutowac, ludzie beda szczesliwi, beda lubic, kochac. Kiedy mnie juz nie bedzie, wszystko bedzie gralo, las bedzie szumial, slonce swiat oswietlalo. Kiedy bede w przestworzach, to wszystko zostanie, tylko mnie juz nie bedzie.... ...I nic się nie stanie...
Rejestracja: 2008-08-15, 12:04 Posty: 96 Miejscowość: Czasem lepiej jest nie wiedzieć
Wysłany: 2008-10-29, 20:19
ja jestem z Wawy, ale jakoś nie bardzo mam chęć wyrywania duchów z zaświatów, tobie chyba też by to się nie spodobało gdybyś była na ich miejscu. Jeżeli już to jakieś coś na tych które do zaświatów się nie dostały
Wiem, że wisiałem na drzewie wśród wichrów. Całe dziewięć nocy, włócznią zraniony, oddany Odynowi: Sam samemu sobie, na tym drzewie, którego wiedza ogromna, z korzeni jego płynie. Bez chleba zostawiony i bez rogu napoju. W dół spoglądałem, podniosłem ja runy, z krzykiem je podniosłem i spadłem na ziemię.
Wysłany: 2008-11-08, 15:59
No wiecie, nie trzeba od razu wywoływać duchów jest pełno podobnych, równie interesujących spraw, które także mogą być ciekawym tematem spotkań Można też zainteresować się miejscami, w których już są (podobno) duchy... np: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/nawi ... 76302.html
Jak by co to ja obecnie mieszkam w Warszawie i może dam się skusić na poznanie ludzi o tych jakże ciekawych zainteresowaniach
Quid magis est saxo durum, quid mollius unda? Dura tamen molli saxa cavantur aqua. Cóż twardszego nad skałę, a bardziej miękkiego od wody? A jednak miękka woda drąży twardą skałę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 1 gość