Temat postu: Re: czy ludzie z Wawy i okolic chcieliby siÄ™ przylaczyc????
Wysłany: 2008-11-19, 03:21
Hej wszyscy obecni. Żyjecie? Pisałem ostatnio z Badaczką na gg i ustaliliśmy parę rzeczy, jeśli ktoś jeszcze wciąż jest zainteresowany to niech się odezwie w najbliższym czasie. Może być w temacie albo na pw...
Quid magis est saxo durum, quid mollius unda? Dura tamen molli saxa cavantur aqua. Cóż twardszego nad skałę, a bardziej miękkiego od wody? A jednak miękka woda drąży twardą skałę.
Rejestracja: 2008-08-15, 12:04 Posty: 96 Miejscowość: Czasem lepiej jest nie wiedzieć
Wysłany: 2008-11-20, 00:57
No ja jak najbardziej jestem, i dobrze by było załatwić tą sprawę organizacji jak najszybciej bo w końcu nikt nie pojedzie. Super by było jakbyśmy się tak zebrali na tą sobotę albo niedziele, no chyba że ktoś nie może to się przełoży.
Badaczka, a ty to jeszcze żyjesz czy może wybrałaś się w końcu bez nas
Wiem, że wisiałem na drzewie wśród wichrów. Całe dziewięć nocy, włócznią zraniony, oddany Odynowi: Sam samemu sobie, na tym drzewie, którego wiedza ogromna, z korzeni jego płynie. Bez chleba zostawiony i bez rogu napoju. W dół spoglądałem, podniosłem ja runy, z krzykiem je podniosłem i spadłem na ziemię.
Wysłany: 2008-11-20, 01:56
hehe.. zyje jak najbardziej... z tym ze ustalalam juz z jednym z chetnych ze weekend nam nie zabardzo odpowiada.. wstepnie pierwszy termin to poniedzialek... ktos jest chetny na ten dzien???
Rejestracja: 2008-08-15, 12:04 Posty: 96 Miejscowość: Czasem lepiej jest nie wiedzieć
Wysłany: 2008-11-20, 18:10
Na poniedziałek ;/ no mi jakoś nie bardzo to odpowiada bo do budy ja jeszcze muszę zasuwać, no chyba że ktoś upozoruje moją śmierć, to w tedy ja chętnie. Ale beznadzieja kurde przez tą szkołę to przegapię najlepsze.
Wiem, że wisiałem na drzewie wśród wichrów. Całe dziewięć nocy, włócznią zraniony, oddany Odynowi: Sam samemu sobie, na tym drzewie, którego wiedza ogromna, z korzeni jego płynie. Bez chleba zostawiony i bez rogu napoju. W dół spoglądałem, podniosłem ja runy, z krzykiem je podniosłem i spadłem na ziemię.
Wysłany: 2008-12-16, 22:34
nom ja z Sowins bylibyśmy jak najbardziej zainteresowani... Obiecujemy że nie uciekniemy.. i że będziemy się słuchać starszych tylko nas weźcie.. też mamy doswiadczenia z tym zwiazane:P
Wysłany: 2008-12-17, 21:39
to niech ktoś coś zaproponuje... może w Otwocku... jest tego dużo po wojenne budynki, przedwojenne , i jeszcze nie daleko od Wawy.. Może nie ma tu zamków ale zawsze coś się znajdzie... Ja z Sowinsem byśmy czegoś poszukali i dali znać i na nowy rok może zorganizowalibyśmy wyprawę... jak ktoś byłby zainteresowany piszcie 6527788
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość