Rejestracja: 2005-05-16, 11:42 Posty: 236 Miejscowość: mam wiedzieć ?
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-13, 21:51
Kura napisał(a):
ale mam jeszcze inna ksiazke... tylko nie wiem jaka to strona, ale jest taka... focus7costacostam...
"focusy" nie maja zbyt wiele wspólnego z aurami... to są określenia dla różnych stanów świadomości... A ta książka, o której mówisz, Kuro, to z pewnością "Podróż poza wszelkie wątpliwości" Bruce'a Moen'a Polecam przeczytać (jest dostępna na Kippinie )
Ludzka Droga Przychodzenie z pustymi rękami, Odchodzenie z pustymi rękami - to ludzkie Kiedy się rodzisz - skąd przybywasz? Kiedy umierasz - dokąd idziesz ? (...)
"focusy" nie maja zbyt wiele wspólnego z aurami... to są określenia dla różnych stanów świadomości...
Maeveen, tym razem, zle mnie zrozumialas... focus to czesc adresu internetowego, a nie ksiazka. ksiazka z ktoerej przepisalam sfery to, powtarzam, ted anderews "aura - pole energetyczne czlowieka" nic mi siÄ™ nie pokickalo, bo mam ta ksiazke teraz przed nosem. a pozycja, ktora znalazlam na necie, to RICHARD WEBSTER "ODCZYTYWANIE AURY" i znalazlam ja na stronce: http://www.focus-x.org/index.htm , czyli podanym przez Ciebie, Maeveen, Kippinie
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-18, 16:20
Kura napisał(a):
Maeveen, tym razem, zle mnie zrozumialas
Faktycznie, najmocniej przepraszam ...
Ludzka Droga Przychodzenie z pustymi rękami, Odchodzenie z pustymi rękami - to ludzkie Kiedy się rodzisz - skąd przybywasz? Kiedy umierasz - dokąd idziesz ? (...)
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-19, 11:06
Kura napisał(a):
obie, mialysmy racje, tylko troche innymi drogami do tego dochodzilysmy
Hehe, no powiedzmy że tak
Rejestracja: 2005-06-23, 19:30 Posty: 189 Miejscowość: Okolice warszawy
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-25, 19:31
Mam problem z aurami widze tylko monochromatycznie i nie udaje mi się potrzegac mimo treningu i różnych technik kture wyprubowałem czy problem może tkwi we mnie
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
trudne slowo.... znaczy siÄ™, jedno kolorowo, jednowarstwowo...? widzisz Solmyr... i tak masz dobrze, bo ja dostrzegam tylko ta aure najblizsza. eteryczna, czy jakos tak. bez kolorkow, ani tym podobnych dodatkow. dlatego siÄ™ nawet zastanawiam, czy to ay na pewno aura. moze to jakies zludzenie optyczne...? ech... ciezka sprawa...
JA nie widze aury ale podoba mi siÄ™ to jak widze swoje cialo podczas treningu. Powieku mi lataja z duza czestotliwoscia, a raczej drgaja i widze nicosc a w niej swiatlo w ksztalcie mojej reki :D ale aura to to nie jest
Rejestracja: 2005-06-23, 19:30 Posty: 189 Miejscowość: Okolice warszawy
Temat postu:
Wysłany: 2005-06-26, 16:05
Wiecie aprop aur podobno jest blisza <Pierwotna> i dalsza da dalsza to ta kolorowa i wniejśa emocje choroby itp. i podobno tej pierwotnej właśnie nie widać i bardzo trudno zaobaczyć. No wkażdym razie coś tam widze a ty kuro nie koniecznie mas zludzenie optyczne bo nie wszscy je mają ja też właśne widze podobnie ale monochromatycznie. Ale co tam
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość