Temat postu: Interpretacja Kart Tarota
Wysłany: 2006-11-13, 18:45
Witam,
Mialam okazje pierwszy raz w zyciu byc u znanej Tarocistki, osoby o ktorej mowi siÄ™ ze jest "nieomylna" - dlaczego nic o czym mowila Tarocistka nie wydarzylo siÄ™ w moim zyciu? Nawet nie pokazala siÄ™ droga o ktorej ponoc mowi Tarot - nie dano mi szansy na to aby pokierowac ta droga?
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-14, 14:35
bo jak widać Znana Tarocistka jest do dupy a jej sława to tylko dobry marketing
oczywiście warto pamietać że każda dywinacja pokazuje Ci tylko (albo aż) prawdopodobieństwa co jest zajebiste bo daje Ci możliwość zmiany aczkolwiek każdy rzetelny, dobry (skuteczny) dywinator uwzględnia to w swoojej wróżbie
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-19, 21:39
Coś chyba źle zrozumiałam sądziłaś, że to co usłyszysz od tarocistki wskaże Ci drogę jak masz żyć i co zmienić w swoim życiu? uważałaś, poprzez rozłożenie Tarota dostałaś od niej receptę wg której chciałaś żyć?
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-20, 13:43
Nie Mamba - to nie tak......
Bylam u Tarocistki, ktora mowila: "absolutnie to ni jest koniec zwiazku", " On cie kocha bardziej niz Ty jego", "Wczesna jesienia najprawdopodobnie pod koniec wrzesnia odezwie siÄ™ do Ciebie" "szybko wezmiecie slub" urodzi siÄ™ Wam syn", " po urodzeniu dziecka bedziesz miala powazne problemy ze zdrowiem", "ale wyjdzie to zdecydowanie na plus dla Ciebie" "On jest ostanim facetem w Twoim zyciu"
Nic kompletnie nic siÄ™ nie potwierdzilo...............
Rejestracja: 2005-09-04, 23:36 Posty: 312 Miejscowość: na kolonii jeszcze :)
Temat postu:
Wysłany: 2006-11-23, 10:35
Hahaa tez bylam u tarocistki i NIC mi siÄ™ nie sprawdzilo!Moze to dowod, ze sami mamy swoja przyszlosc w rekach?! Wybor tego co zrobimy nalezy tylko do nas? Polecam przeczytanie "Alchemika" i przemyslenie roli cyganki, ktora wrozyla dla Santiago.
Rejestracja: 2006-12-18, 00:35 Posty: 3 Miejscowość: Z okolic Lublina
Temat postu: :P
Wysłany: 2006-12-18, 00:45
Witam:) ja nie wiem czemu tak jest, ale ludzie jak idą do wróżki to oczekują ze przewidzi ona nawet to o której godzinbie wstaną natepnego dna.. kurde to nie na tym polega! Wydaje mi się (no może się myle, lecz wątpie), że jeżeli idzie ktoś do wróżki to z problemem a ona powinna pokazać mu możliwe rozwiązania, wybrać musi sam wieć nie oczekujcie cudów...
kiedy wychodzi żle to zawsze się sprawdzi ale jak wyjdzie dobrze to znajdzie się sposub żeby to spiepszyć. Przyszłość nie jest z góry zapisana kształtuiemy ją każdom naszą decyzją. W kartach zawsze wychodzi najbardziej prawdopodobny wynik.Nie pytaj się kart o przyszłość tylko o rade co robić gdy jest żle czego się wystrzegać itp... ps: nie pozwól nikomu wyciągać kart za siebie...
ja sama jestem tzw tarocistka...i moje wrozby siÄ™ spelniaja to nie przechwalki...wroze rzadko, bo przyszlosc powinnismy sami odkrywac. ale wrozylam moim przyjaciolkom i kolegom...w wiekszosci siÄ™ sprawdzalo, a co najlepsze, wrozyla osobom, ktorych prawie nie znam, nie wiem nic o ich zyciu osobistym i przychodzili pozniej do mnie mowiac, ze spelnilo siÄ™ co do joty
ja niby mam karty tarota ale wróżyć z nich nie potrafie, w sumie mam je przypadkiem, dostałam na mikołaja w szkole, bo koleżanki stwierdziły, ze się tym interesuje. Macie może jakiś kurs dla początkujących, bo one teraz chcą żebym im powróżyła a: po pierwsze - nie chce mi się (ale to można zmienić) po drugie - nie potrafie
Nie wszyscy pana w dópę kopną, są ludzie bez nóg
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość